Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandare sistem 2 cai pentru HU alpine 9882ri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
raz3k

Data înscrierii: 13/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 1:12 am    Titlul subiectului: recomandare sistem 2 cai pentru HU alpine 9882ri Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Am un golf 4 echipat cu un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/ care scoate 50W (probabil muzicali), un subwoofer kenwood ceva mai vechi(800W muzicali, 200W RMS) + o statie blaupunkt 210W RMS, condensator 1F si cu un sistem de difuzoare stock pe fata pe care sunt nevoit sa le tin in HPF la 120 Hz si ca volum in maxim 20.

Pe vechea masina am avut alpine-uri coaxiale la 35 W de care n-am fost multumit in aceeasi configuratie cu cea specificata mai sus.

Ce sistem de difuzoare imi puteti recomanda pentru fata si spate de 16.5 cm, care sa nu depaseasca ~300 ron perechea la care pot cobora HPF-ul la 80 Hz dand desigur si volumul mai tare fara sa fiu nevoit sa cumpar statie special pentru ele. Nu sunt un tip care se impaca bine cu inaltele ci mai degraba cu joasele, dar nici sa nu aud mediile de bass Smile

Orice sugestie este binevenita, de preferat produse de pe be-loud.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orice difuzoare ti-ai pune pe masina si nu le-ai amplifica si daca nu o sa pregatesti si usile o sa intampini aceeasi problema..si cu difuzoare de 3 mil si cu difuzoare de 10 mil.
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
raz3k

MesajTrimis: Mie Mar 17, 2010 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inteleg, atunci ce difuzoare pe care pe viitor le voi amplifica pot sa-mi iau ?
Sus
raz3k

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bump

Pacat ca nu ofera nimeni consultanta minima, asa cresteau si vanzarile Smile
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raz3k a scris:
bump

Pacat ca nu ofera nimeni consultanta minima, asa cresteau si vanzarile Smile

off: Idea aici e un forum Idea
on: Incearca difuzoare sistem de 70-100W RMS Wink, eu am reusit sa ridic volumul pina la 28-32 fara filtrajul HPF, defeat on, dar cu alimentare de la baterie direct si cositorite firele nu prea subtirele Smile pe placa linga final Laughing . Am reusit sa presez cam 2x12-14 wati curat din final, fara sa leg pe iesirea REAR ceva Very Happy.
Dar sunt mai multumit cu amplificator extern... Cool
Sus
raz3k

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsul genial ... mult success in continuare si la mai multzi W...

mod puteti inchide thread.
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raz3k a scris:
Multumesc pentru raspunsul genial ... mult success in continuare si la mai multzi W...

mod puteti inchide thread.

Se vede clar ca nu esti socializat cu un forum public si nu e frumos sarcasmul evident din mesaj.
Incearca sa raspunzi colegilor de forum ca si cum ai fi la o petrecere, linga o bere, ca nimeni nu-ti vrea rau pe necunoscute, doar se dezbate o tema frumoasa, car audio, cu pareri individuale.
Ai putea citi citeva pagini de conversatii despre tema propusa de tine:
Citat:
Ce sistem de difuzoare imi puteti recomanda pentru fata si spate de 16.5 cm, care sa nu depaseasca ~300 ron perechea la care pot cobora HPF-ul la 80 Hz dand desigur si volumul mai tare fara sa fiu nevoit sa cumpar statie special pentru ele. Nu sunt un tip care se impaca bine cu inaltele ci mai degraba cu joasele, dar nici sa nu aud mediile de bass
ca sa intelegi raspunsul meu, daca nu ai inteles postul lui Mircea, care putea fi sticky la intrebarea pusa, inainte de a da nota judecata pe ea.
Succes.
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mar Apr 20, 2010 6:03 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Pe fata incearca helix dark blue componentele..iar pe spate helix esprit coaxialele..oricum la volum maxim nu o sa gasesti difuzoare care sa "tina" pt ca playerul distorsioneaza grupa mare.
Alte variante ar mai fi hertz dieci dar am inteles ca nu se mai gasesc...dls-urile nici ele,.,.Insonorizeaza usa macar cu o rola de aluband..pune inele din mdf ..si ai sa urci ceva mai mutl in volum ..si o sa ai si un kick mai frumos din ele.
bafta!

raz3k

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2010 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc frumos pentru sfaturi si imi cer scuze pentru sarcasm.

O zi buna.
Sus
blacired
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raz3k a scris:
Va multumesc frumos pentru sfaturi si imi cer scuze pentru sarcasm.

Se accepta. Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum