|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Apr 14, 2010 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
subwoofer nu am de gand sa imi mai iau asa ca bugetul se ridica la 1500 ron . as vrea sa mai raman cu niste bani pentru ca mai am si alte planuri cu masina, gen xenon.. folii .... etc , planuri vechi care nu le-am terminat din cauza lipsei de fonduri .
ce ma intereseaza, sa se auda cel putin la fel de bine ca un sistem entry gen dls b6a , helix db 6 .. si foarte tare . alta pretentie principala.. ar fi sa coboare cat de cat, pentru ca .... am mai zis, subwoofer nu am de gand sa imi mai pun .
initial aveam de gand sa cumpar un sistem RE XXX 6.5" dar a intervenit ceva si nu mai este disponibila oferta ce mi-a fost facuta . |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Apr 14, 2010 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am miscat destul de repede, poimaine voi avea
in usi uDimension ProX M6
iar pe bord ProX T2
pentru o perioada scurta midbasii vor fi amplificati de DD (2x65) iar tw de player (4x26w)
pe viitor midbasii vor fi amplificati de un amplificator DLS CLASSIC CA23 (2x135) iar tweeterele de DD A1(care are un sunet excelent pe partea de inalte) |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 14, 2010 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Esti mai imprevizibil decat vremea...
Treci foarte usor de la unele la altele.
Mie daca mi s-a pus pata pe ceva nici draq nu ma mai face sa ma razgandesc
. _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Apr 14, 2010 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu, maine vezi ca schimb playerul si imi iau sony cu usb
si tub de bas jbl pe scaunul din dreapta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|