|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 9:11 pm Titlul subiectului: Recomandare sistem difuzoare de 16.5 |
|
|
Se dau urmatoarele optiuni:
1 --- MB Quartz Formula FSA216
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/
2 --- Helix DB 62.1 Dark Blue
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
3 --- Alpine Type-S SPS-171A
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-171A/
pentru a fi instalate intr-un pejo 206, usile insonorizate cu : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Xtreme_Door_Kit/
, HU - Alpine 9880r , si in legatura cu amplificare nu stiu ce sa zic ( cred ca imi vor ajunge 22w , dar daca voi simti nevoia de mai mult voi lua un amplif si probabil si alte difuri).
Ca gen de muzica ascult cam asa : house , r&b , minimal, si uneori rock.
Dilema mea este (lasand la o parte factorul watii) , care ar suna cel mai bine in condiitiile mentionate. Cel mai mult ma intereseaza sa sune cat mai natural (tweeterele standard m-au scos din minti), punand totusi accent pe bass (imi voi lua si un subw micut pe viitor dar deocamdata tre sa ma descurc cu astea).
Va multumesc pentru orice sfat care mi l-ati putea da. |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca vrei naturalete cred ca Mb Quart-urile ar fi potrivite |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adypala a scris: | | daca vrei naturalete cred ca Mb Quart-urile ar fi potrivite |
yeap, de acord cu colega ! _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pt house nu iti ajung 22 de watti, sau cel putin mie unul nu imi ajung.
Eu sunt de parere ca pt House, Trance si minimal iti trebuie un tweeter agresiv. (de fapt astea sunt gusturile mele). _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
ce intelegeti prin naturalete?
cati ati ascultat un spectacol live cu intrumente neamplificate
se poate spune ca suna vreunele 'natural' in categoria asta de pret,daca da,care,ca le iau imediat tot depozitu'
mp3,trance hip-hop ,loudness si bum bum ii suna cuiva natural
La mbquartz suna mai cu viata tw,intzeapa putin mai bine si cam atat.Nu au acel sunet mort ca la ieftinaciuni.Dar au aceleasi probleme intalnite cam la toate(care ramane sa descoperiti cu propriile urechi)
Luand in considerare factorii,as zice helix dark blue |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
ce vreau eu sa zic la o adica,sa nu incurcam sunetul real(natural) cu sunetul mai corect,mai necolorat,mai liniar.E o mica mare diferenta.Si mai intervine si factorul ureche,pt ca sunt destui care zic ca plasticul,kevlarul ,fibra suna mai bine ca hartia,ca hartai nu are vioata,ca suna rece si plat etc
Dar vor sunet natural! deci un pic de grija la cuvinte |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca esti din Bucuresti sau ai drum le poti asculta pe amandoua la noi la sediu.
Chiar avem pe stand coaxiale MBQ FSA si Helix DB. Putem pune si sisteme dar si coaxialele suna similar si iti poti da seama de diferente.
Dupa parerea mea Helix DB pluseaza pe partea de medii care sunt foarte prezente dand o senzatie de volum mai mare si MBQ FSA pe partea de inalte unde urca ceva mai sus si sunetul este mai detaliat.
Daca ar fi dupa gusturile mele as alege MBQ.
PS
pe acel stand avem de obicei si un Alpine 9880  |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:32 am Titlul subiectului: |
|
|
cea mai buna cale de urmat,asa e,dar cand esti din provincie si ianfara de sony nu se gaseste nimic,cu atat mai putin pe stand! trebuie sa recurgi si la cumparate dupa urechile altora.Stiti cum e:
Cine nu risca nu castiga, dar unii spun ca nici nu pierde
Am reusit sa ascult si eu ,din pacate cam in graba mq-urile tot pe un alpine gama medie(nu am retinut exact) si desi sunau binisor,deschis si clar,se simtea o usoara uscaciune,raceala pe vocile redate de tw,un fel de sunet usor sec.Nu era ceva deranjant dar cred ca s-ar potrivi mai bine cu un clarion,care are inaltele usor mai timide/calde cum s-ar zice si usoara cadere pe inaltele superioare care cred ca ar compensa cu tw metalice
Personal mie mi-au lasat o impresie f buna la acest pret,dar preferintele mele se indreapta spre helix,care desi au niste medii mai in fatza cum a zis si mihai,si nici nu suna cald sau aspru... imi suna mai corect.Un pic daca intzapau mai bine tw erau perfecte,dar asta e,oricum si la DLS sunt probleme asemanatoare la seriile low,deci nu-i mare branza
Helixurile au si spl putin mai mare,daca vrei mai tare doar cu playerul se simte putin
Grele decizii stiu  |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar Alpineurile sunt asa de slabute ?
Oricum incerc sa trec la sfarsitul lunii prin buc sa vad ce si cum  |
|
| Sus |
|
 |
xpert customs
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 7 Locație: galati
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
mb quart...pentru banii lor suna foarte ok....si in plus daca vrei ulterior poti sa le si amplifici......oricum..din ce oras esti?...poate gasesti pe undeva pe la tine prin oras un loc unde sa le asculti _________________ Performance, Styling, Multimedia |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|