|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Patrick.
Data înscrierii: 30/Sep/2014 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Iul 10, 2015 4:25 pm Titlul subiectului: Recomandare sistem pentru player Kenwood KDC-461U |
|
|
Va salut,
M-am orientat dupa cum se poate vedea la playerul Kenwood KDC-461U. Masina este o Skoda Octavia 1, bugetul este de 1.200. In acest buget este inclus si playerul. Astfel mai raman cu suma de 600 pentru un sistem pe fata. Isonorizarea usilor poate o voi face nu stiu acest aspect sa va comunic. iar daca va fi vorba de un amplificator poate pe termen lung.
Merg pe ideea de a lua ceva un care poate fi imbunatatit pe viitor prin ceva 3rd party daca ma intelegeti, si nu schimbat cu totul.
Din specificatiile playerului zic ca este promitator imi da o oarecare siguranta de raport calitate-pret, bun.
De aceea va comunic voua celor care imi vor vizita topic-ul ce urmaresc poate imi veti recomanda din proprie experienta ceva bun fara a-mi parea rau de alegere. Vreau ceva sa reproduca sunetul cald si clar, sa aiba un bass decent. Sunt sigur ca ma intelegeti catre ce ma indrept.
Multumesc anticipat celor care vor citi topicul si va avea bunavointa de a ma ajuta cu orice sfat sau recomandare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|