|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rhongar
Data înscrierii: 15/Mai/2017 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mai 16, 2017 1:03 am Titlul subiectului: recomandare sistem Peugeot 206 sedan |
|
|
| Salutare tuturor! Detin deja un JBL MS-A1004 si intentionez sa cumpar un http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-178BT/. Am nevoie de un sfat pentru achizitionarea unor difuzoare decente, fara sa fie nevoie sa modific fete de usi si alte minuni. Pe fata, am din fabrica, loc pentru 16cm, pe spate 13cm in usi, sau 16cm in polita de sub luneta. Nu vreau subwoofer, portbagajul se umple cu 2 pungi de pufuleti si un pachet de biscuiti. Ma intereseaza sa se auda bine nu sa particip la concursuri dar sa nici nu lipseasca cu desarvarsire bass-ul, poate pe parcurs am sa cumpar un sub activ sub scaun. Buget cam 400-500euro, usor flexibil daca e vorba de un upgrade major. Intr-un buget separat, intra insonorizarea la care nu ma pricep de loc, asa ca am nevoie de ajutorul vostru si aici, cu ce considerati ca am nevoie, pentru a face dreptate sistemului. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|