| |
| Autor |
Mesaj |
alin_totto
Data înscrierii: 18/Oct/2006 Mesaje: 27 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai si daca iau nuclearu de 15'',cum leg amplifu meu pe el???il leg doar la o bobina???sau cum sa fac??, k amplifu nu merge la 1 ohm.Il pun la vazare dar pana il dau vreau sa ascult cu amplifu asta. _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
legi subu cu bobinele in serie la 4 ohmi. o sa ai putere mai mica da o sa ai la ce sa asculti :p
eu ti-am zis ce as face in locu tau, nu zic ca asa trebuie sa faci sau asa e bine, e doar parerea mea! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok...ms pt raspunsuri,chiar acum ma uitam de un amplif,pt nuclearu de 15'' imi tre o gramada de bani sa dau pe amplificare...nush ce sa fac:(,cred k cel mai bine pt mine in acest moment este sami iau un sub pt amplifu asta care il am,si pe viitor ceva mai tare, tinand cont k eu nu am mai avut pana acum muzica pe masina....dar iar aceeas problema nu stiu ce sub ar fi cel mai potrivit in mom de fatza... _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
aaaa....si am uitat sa mai spun k si daca as avea un amplif sai dau cu el la nuclearu de 15'',ar mai trebui si sa investesc in insonorizare si in baterii,contensatoare si nu mai stiu ce.....si eu vreau sa si vand nubira,si de asta zic k nu are rost sa mai investesc....urmatoarea masina va fi un seria 5 de prin 2002,acolo vai "investi" _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inaca nu mam hotarat mai astept parerile voastre....... _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca ai loc, mergi pe ce ti-am recomandat, misca mult mai mult aer decat ce zici tu. |
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu mam gandit la asta,dar ezit pt k nu am auzit alpineul,in schimb am auzit
cum suna pioneeru cum suna, si pot sa zic k mia placut.....
acum poate k tu leai auzit pe ambele, si daca da as vrea sami spui care e diferenta dintre ele???ce se intampla dak misca mai mult aer???care bass se aude mai tare???ala cu frecventa joasa????ms pt raspunsuri _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 4:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu le-am auzit pe amandoua, doar pioneerul in tub si se auzea frumos, dar nu exagerat de tare. dc ai nevoie de spatiu mergi pe un difuzor mic,..dc nu, mergi pe alpine ca sigur se aude mai tare, are conul mai mare.. |
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok....ms pt informatii,mam hotarat azi sun si comand alpineul _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
toate bune si frumoase da sunt slabe sanse sa gasesti alpine, mai ales de 15"...
sper sa ai bafta _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da asa este....nu gasesc deocamdata.Dar ce se intampla cu be-loudul????
Nu mai vand online???a ramas doar forumul??? _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
| Sus |
|
 |
|