|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kill3r000

Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, intr-adevar este absolut "acolo, jos de tot". Am citit tot thread-ul lui . WOW. Inca mai am o durere de cap imensa de la cum se exprima si mai ales cum isi "scrie gandurile". Dar, eu i-am cerut dimensiunile acelei cutii "miraculoase" macar sa imi fac o idee. Doar atat. Inca astept... |
|
| Sus |
|
 |
vlad_andrei Pasionat
Data înscrierii: 11/Mai/2008 Mesaje: 120
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Asta e motivul pentru care nu ti-am dat link-ul ala de la inceput. Am zis ca e mai bine sa-ti dau o poza doar ca sa-ti faci o idee si mai departe sa apelezi la cineva care se pricepe si poate iese ceva. Imi cer scuze daca te tin acum pe loc din cauza ideii mele, dar mi se pare interesanta si cred ca ar arata bine daca ai reusi sa o fructifici. |
|
| Sus |
|
 |
kill3r000

Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e absolut nici o problema ca mi-ai dat link-ul. Am vazut si citit si mai rau. Mult mai rau. Oricum, ideea este chiar fff buna, d.p. meu d.v. si chiar doresc sa o pun in practica, dar saptamana aceasta practic imi va fi imposibil din cauza serviciului. Sper sa am putin timp liber sa ma ocup pe indelete de tot ce presupune. Eu i-am cerut dimensiunile, dar probabil se intreaba ce este o ruleta sau limba romana. Multumesc mult de tot tuturor de imensul ajutor pe care mi-l dati si sper ca si in continuare nu voi stresa pe nimeni cu intrebarile mele  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|