Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare subwoofer + statie 1000 RON pt. Renault Symbol

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2011 3:33 am    Titlul subiectului: Recomandare subwoofer + statie 1000 RON pt. Renault Symbol Răspunde cu citat (quote)

Am un Renault Symbol sedan an 2005 si doresc un subwoofer si o statie cat mai placut la ureche pentru el. Tin sa precizez ca sunt multumit de boxele si casetofonul masinii fiind montate din fabrica, am montat un cablu auxiliar la el si ascult muzica de pe telefon.

Pe mine nu ma intereseaza sa se auda basu' afara si sa le tremure volanele, lingurile samd cetatenilor, doresc un sunet curat cat de cat puternic si sa ocupe un spatiu mediu in portbagaj.

Eu in principiu m-am gandit la urmatoarea configuratie
GT5-1204BR Pret: 414,90 lei

sau

GT5-1204BP Pret: 514,90 lei

cu

GTO 3501e Pret: 564,90 lei

Cabluri cumpar separat de la un amic, pe viitor voi achizitiona si un condensator asa ca puteti sa ma ajutati si cu un sfat in privinta acestuia!

Astept parerile si sfaturile voastre!

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2011 4:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru ce vrei tu, cea mai importanta componenta este incinta. asa ca recomand sa nu fie ceva "gata facut de fabrica" pentru ca astea suna cel mai prost , ele sunt facute doar sa sune cat de cat si sa incapa in orice masina fara sa ocupe mult loc .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2011 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok sunt de acord cu tine Pigoo, ce sfaturi imi poti da? Sunt deschis la combinatii in limita 1000 +- 200 RON

LE: Nimeni cu un sfat ceva?

keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei calitate poti merge pe alpine type R. Daca vrei galagie poti merge pe SPL dynamics seria xtr.
Iar ca amplificator iti recomand: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/

este o configuratie testata si functioneaza foarte bine!
si incinta custom

darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc keddy_net la combinatia asta ma gandeam si eu... Am un prieten care a avut un tipe R custom de-mi tremurau ochii... Asa ca la urmatorul salariun din ianuarie poate voi achizitiona urmatoarea configuratie:

Statia prezentata de colegu de mai sus
Alpine V Power MRP-M500

Dar pentru difuzoare am 3 optiuni:

de 10
Alpine Tipe X SWR-1043D

Alpine Tipe R SWR-1023D

de 12

Alpine Tipe R SWR-1223D

Statia este ok si stiu asta, dar la sw ce recomandati din cele de mai sus, si da stiu ca SWR-1223D este sfant dar vreau sa stiu marea diferenta intre cele de 10...

keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand cel de 10 este mai slab decat cel de 12 prin suprafata lui, si volumul de aer dislocat.
darkofeel
Priceput

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2011 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da categoric, intocmai spatiul ma limiteaza din portbagaj... Adica stiu ce incinta are nevoie un tipe R de 12 pentru a profita din plin de el...

Acum o iau si pe alta parte, pentru cateva zeci de lei in plus merita diferenta Very Happy...

Ok m-am hotarat si cu SW, ramane 1 singur lucru de facut:

Unde ma trimiti sa fac o incinta pe masura capacitatii difuzorului cat si a masinii mele sa-mi mai ramana si mie spatiu de desfasurare in portbagaj Very Happy... Din punctul meu de vedere ma intereseaza cat mai mic si mai eficient Smile)

keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2011 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta pe care am avut-o pentru acest dif avea 65litri doar pt difuzor, port de 5cm, fata dublata, dimensiuni 70x40x40cm, acordaj 34hz, material mdf de 22mm(asta s-a nimerit sa am).
Am dat 138dB, cu 300w masurati, in incinta de muzica (ceea ce e destul de bine zic eu).

Daca poti face un efort sa iti iei un amplif mai mare ar fi si mai bine.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum