|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Nick4you
Data înscrierii: 02/Mai/2011 Mesaje: 14
|
|
| Sus |
|
 |
blackshaddow Pasionat
Data înscrierii: 19/Iul/2012 Mesaje: 58
|
Trimis: Vin Oct 05, 2012 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| parerea mea este sa alegi un subwoofer pana in 200w RMS iar ca marca ar fi multe depinde acum de buget si de faptul ca ar fi fost bine sa auzi inainte sa il cumperi sa iti dai seama cam ce poate |
|
| Sus |
|
 |
Nick4you
Data înscrierii: 02/Mai/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Vin Oct 05, 2012 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Problema e ca nu am posibilitatea sa le ascult.Asteptam un sfat de la cineva care a ascultat sau are vreunul din cele gasite de mine.Eu m-a gandesc la unu cu incinta inchisa deoarece ocupa si putin spatiu,niste prietenii mi-au zis ca sa nu iau cu incinta inchisa ca se aude ,,pocnit''. |
|
| Sus |
|
 |
blackshaddow Pasionat
Data înscrierii: 19/Iul/2012 Mesaje: 58
|
Trimis: Vin Oct 05, 2012 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ti-am spus in principiu un sub care sa scoata maxim 200w reali
iar ca firme ar fi multe de la pioneer,magnat,MAC care sunt mai ieftine pana la focal,helix,ground zero mai scumpe
acum ce iti permiti tu stii  |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Mar Oct 09, 2012 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| nush cat scoate amplifu tau ... dar la 300 ron iti pot da un pioneer 309s4 in incinbta sealed |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|