|
|
|
Autor |
Mesaj |
piroxxxi
Data înscrierii: 10/Sep/2013 Mesaje: 3 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Sep 10, 2013 7:09 pm Titlul subiectului: Recomandare subwoofer+amplificator vw passat |
|
|
Salutare,
As dori sa achizitionez un subwoofer+amplificator dar nu sunt prea hotarat la ce sa ma opresc.
Sub. va fi montat in portbagajul unui passat b6 sedan din 2006, difuzoare stock fata+spate amplificate de un Kenwood KDC-3057UR.
Din ce am inteles, masina are portbagajul destul de bine antifonat si pentru a se auzi cat de cat decent imi va trebui ceva oarecum puternic.
M-am gandit la urmatorul sub.: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GT5/GT_5-2402BR/
Am ascultat difuzoarele intr-o incinta custom si mi-a placut ce am auzit.
Pentru amplificator:
Magnat Black Core One 500 W RMS @2 OHM
sau
alpine-mrp-m500 500W RMS @2 OHM
sau
Peiying PY-1K76D 900W RMS @2 OHM
Componentele intentionez sa le achizitionez noi sau SH, depinde cum gasesc. As vrea sa ma incadrez in 1000-1500 RON cu sub+amp+cabluri.
Astept parerile voastre. Eventual recomandari pt.alte difuzoare+incinta custom.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|