|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Frezzy
Data înscrierii: 13/Sep/2014 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Sep 13, 2014 3:44 pm Titlul subiectului: Recomandare |
|
|
Salut, detin amplificatorul Pioneer GM-A3602, 400 W la care am conectat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Performance-X/Performance-X-2.16/ . Vreau urgent daca se poate sa mi recomandati un subwoofer pentru acest amp.Nu doresc putere sa mi cada tabla dar nici sa am bass mai tare in boxe.Ceva intre finut si strong.Am inteles ca trebuie sa fie maxi 350w dar , 350w RMS sau 350w total.Multumesc!
EDIT Multam pt. portia de ras.
Acum sa fim seriosi, daca tu ai setul acela de componente pe acel amplificator cum ai mai vrea sa conectezi si un sw la el daca ai canalele deja ocupate ? Iti trebuie alt amplificator pt. ca oricum asta abia scoate in jur de 120-130W RMS reali si nu ai ce face cu el, e pocnitoare dar pt. sistemul ala Mac Audio e tocmai bun. M a lamurit omul , daca cineva are alta parere sa o spuna! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Sep 16, 2014 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este corect. Amplificatorul este pe doua canale. Daca vrei sa conectezi un subwoofer la el trebuie sa scoti boxele.
O alta varianta este sa-ti iei un amplificator pe 4 canale. O sa folosesti doua pentru boxe si doua pentru subwoofer. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|