| |
| Autor |
Mesaj |
andreimar Pasionat
Data înscrierii: 08/Sep/2006 Mesaje: 64
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 11:44 pm Titlul subiectului: recomandare va rog! |
|
|
| in momentul de fata am un pioneer p70bt o statie jbl 1201.1 cablu 40mm condensator stinger si sub audiobahn.problema ar fi ca am doar 2 boxe jbl gto pe fata+2 tweetere alpine,iar basul este mult prea puternic,nu are farmec muzica..ce dif si ce statie ar face fata pt a avea cat de cat un echilibru?multumesc |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce putere are woofer-ul? Ce impendata? Cam cat dai in el?
Daca ii dai cam tot ce poate 1202 si el duce, inseamna ca ai cam mult bass
Pentru fata ti-ar trebui un sistem de difuzoare amplificat.
Specifica un buget in care vrei sa te incadrezi si despre ce masina e vorba... Variante sunt multe. |
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai wooferul duce 700rms, eu dau in el cu 2 ohm si statia la cca 3/4 din input..pentru fata ma intereseaza medii si inalte puternice si clare,bass-ul il tai pt ca nu am usile pregatite..si jbl-urile au hpf din player la 80hz.dar parca nu le aud decat de la volum foarte mare in sus cand deja e un tipat.la volum mic si mediu predominant e bass-ul,desi bass boost e pe 0,din player all flat. bugetul sa zic maxim 6-7 mil boxe si statie deocamdata,tinand cont ca am cablaraie din kitul profi dietz inclusiv nishte splitere sau ce or fi. |
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am uitat sa zic masina..e un logan.cu dynamat in portbagaj:d si cu bateria cam p duca |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
statia la 3/4 din input e mult prea mult.
Ai un 70BT care scoate mult si bine pe iesirea de linie, ca sa fii sigur ca statia nu merge peste puterea declarata si nu scoate distorsiuni cu caru ar trebui sa fii pe la 1/3, maxim 1/2 din level.
Pe fata ca sa compensezi iti trebuie un sistem bunicel amplificat si usile insonorizate neaparat.
Ce buget ai fi dispus sa aloci pentru difuzoare fata, amplificator pentru ele si pregatire usi? |
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai 5 mil pentru dif si pregatire usi..amplif sa mai astepte putintel,o sa iau un audison imprumut de la un prieten.boxele 13 cm neaparat sistem.. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!