|
|
|
Autor |
Mesaj |
gusteru29
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 4:07 pm Titlul subiectului: recomandare woofer pt casa |
|
|
Salutare!!
am vrut sa-mi iau blaupunkt GTb 300 dar mihai a zis ca nu o sune ca pe o masina.(sau poate ca suna, dar in bucatarie:D)
L-as ruga in special pe mihai sa recomande un woofer sau un difuzor caruia i-ar putea face o incinta.
Eu m-as orienta spre Magnat Xpress 12.Itrebare este? ii bun i se poate face o incinta(fie ea tub sau trapez) care sa sune bine avand in vedere si cei 20Hz pe care ii poate reproduce. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Noi putem face incinta pentru orice difuzor. Nu asta e problema.
Eu ti-am zis ca nu pot sa-ti recomand un woofer pentru ca nu am ascultat nici un woofer de masina in casa si nu stiu cum suna.
Nu iti recomand varianta asta.. sunt difuzoare diferite ca scop, constructie etc..
Daca totusi vreun Xpress 12 in cutie bass reflex iti putem face noi.
Cutia din MDF de 18mm ar fi 230 ron. Trimite un mail cu comanda daca esti hotarat sa mergi pe varianta asta. |
|
Sus |
|
 |
ph3e4r
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 20 Locație: RADAUTI SV
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca miar da voie mihai teas recomanda problema este ca e alt site alta firma. _________________ warning extreme bass maniac |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cauta printre primele mele maesaje si vei vedea ce subwoofer mi-am facut eu pt acasa. Eu iti zic ca un subwoofer pentru masina (unul de caliatate) este la fel de bun ca si unul dedicat pentru incaperi. Problema este ca nu vei gasi asa usor un woofer dedicat pentru casa care sa scoata atat de bine frecventele joase.
Eu iti recomand sa-ti faci un subwoofer pt acasa cu un difuzor care sa fie mai de marca (Infinity, JL, DLS etc.) pentru ca alea au fidelitate la frecventele importante si mai ales ca alea au si divizii pentru home audio cu care impart tehnologii. Difuzorul care il alegi este de preferat sa aiba cat mai multe date tehnice in manualul sau pentru a se putea construi cat mai bine incinta ideala. Printre caracteristici sa cauti in general un difuzor care sa aiba sensibilitatea cat mai mare pentru a nu avea nevoie de amplificari puternice. Joaca-te si tu, daca ai timp, cu programele WinISD Pro si basspro 6 (le gasesti cu google).
Eu iti zic din experienta mea ca se aude foarte bine in incaperi cat si pe masina. Pentru o incapere de 18 mp este suficient si un subwoofer de 10".
Bafta ! _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|