Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandari / alternative la JBL P1222

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
AndreiXXL

Data înscrierii: 23/Mar/2012

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2012 4:38 pm    Titlul subiectului: recomandari / alternative la JBL P1222 Răspunde cu citat (quote)

pana saptamana trecuta am avut un Alpine SD 1223 300 w RMS 2x2 ohmi si la prajit un dobitoc care a umblat la mp3

ca amplificator am alpine 3549 1x300 in 4 ohmi

cineva mi-a recomandat un JBL P1222 , eu eram decis pt un Alpine R new 12" dar cica sa-r auzi prea incet cu amplificatorul asta

caut ceva care sa faca fata la amplificator fara sa se arda dar sa am si bass frumos cum scotea SD-ul pana in 650 lei ce imi recomandati ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2012 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL P1222 nu cred ca o sa-l mai gasesti nou pe undeva... Eu acum ceva timp am vrut sa merg cu 2*P1222 dar nu am mai gasit pe la nici un magazin online.
Amplificatorul tau este cam slabut pentru el, tot asa l-am avut si eu amplificat prima data, cu 300-350w rms, se auzea bine dar apoi cand am facut un upgrade la un DLS CA12, 500w rms la 1 ohm s-a schimbat total situatia.
Daca il mai gasesti undeva cumpara-l cu cea mai mare incredere!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum