Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandari amplif pt un JBL CS 1204T

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
user_nou
Pasionat

Data înscrierii: 16/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2007 5:49 pm    Titlul subiectului: recomandari amplif pt un JBL CS 1204T Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor...
Am primit de curand un subwoofer JBL CS 1204T http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/
si vreau sa va cer un sfat in legatura cu alegerea unui amplificator pentru el... dispun de un buget de ~ 400 ron ( +/- dupa caz)...

Si ar mai fi o preblema ... nu stiu daca se poate lega amplificatorul la HU CDX-GT20 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT20/ pentru ca nu are iesiri RCA pt woofer sau amplif... desi in descriere vad ca scrie " 1 pre-out stereo (rear/subwoofer) " Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO2060/ l-a avut un amic de al meu pe un logan si canta si tabla..pe el Very Happy iti mai trebuie si ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ pentru curent si http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/ pentru semnal .. il legi de cablu de la dif preferabil cat mai aproape de hu
Sus
user_nou
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu tot pe logan o sa le pun Mr. Green ms pt promtitudine KRZ... dar de amplificatoarele xtreme ce parere avetzi...nu stiu de ce mi a sarit in ochi http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/XTREME/XA-6002/ ...
are vre-o importanta daca subwooferul este alta marca fata de amplif? am mai auzit ca ar mai fi nevoie de un condesator pt reducerea fluctuatiilor de curent sau ceva de genu',este neaparat nevoie si de acest condesator ? sau il pot pune si pe parcurs...in timp... Embarassed
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2007 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ramai pe aplif de la JBL nue vb ca sa se potriveasca ca firma dar e un amplif bun ..am un amic kre a avut xtreme pe 206 si nuj nu imi placea sunetul..
Condensator nu o sa ai nevoie pentru ce vrei tu ... merge super ok asa
Sus
user_nou
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok,am inteles...o sa raman pe jbl-ul recomandat de tine... sper ca saptamana asta sa fac comanda... sunt putin nelamurit in privinta adaptorului de nivel...am inteles ca fara el nu pot conecta amplificatorul la HU...dar dupa ce il voi monta,voi avea posibiltatea de a regla doar subwooferul si din HU,sau doar din aplificator voi putea face treaba asta? sau poate cand reglez nivelul de bass pe boxe se regleaza si wooferul Idea ...iluminati ma si pe mine ... poate daca exista cineva care citeste acest topic si are instalat adaptor hi-low posteaza cateva detalii... Very Happy
Sus
user_nou
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nimeni nu are montat un astfel de adaptor hi-low? Sad
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adaptorul hi-low nu face nimic altceva decat din semnalul de iesire de difuzor de la cd player face semnal line(rca)in afara de un potentiometru de *gain* pe fiecare canal nu ai nimic de reglaj
user_nou
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 16, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va multumesc tuturor pt informatiile date... nu am mai postat nimic intre timp din cauza unor mici modificari...
nu am mai pus adaptor hi-low am schimbat playerul cu totul am pus un Alpine cde-9846rm mi s a parut mai bun dkt xplodul ala... iar amplificator mi am luat un blaupunkt GTA 280 se aude bine,eu sunt multumit... mai nasol e ca la volum peste 12-14 din 35 distorsioneaza f rau boxele (stok logan) ... akum nu ramane dkt sa le skimb si pe acestea... as renunta la boxele de pe spate...si as cumpara un sistem cat de cat bun pe fata... nu stiu daca e o idee tocmai buna...dar vreau sa am si inalte nu numai bass si ma gandesc ca tweeterele de la sistem si ar face bn treaba Laughing ...ceva recomandari in privinta boxelor Question
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Dec 17, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, poti sa pui doar pe fata un sistem cu tw cat mai nervos.

cati bani te-ai gandit sa bagi in difuzoare fata ?

user_nou
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 17, 2007 3:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in jur de 300ron ... +/- ... banuiesc ca pe langa sistem mai trebuiesc si alte ustensile...probabil daca e de 17cm va trebui sa cumpar inele adaptoare...si alte minuni... Rolling Eyes
Sus
Sorelin123

Data înscrierii: 10/Mar/2012

MesajTrimis: Sâm Mar 10, 2012 10:09 pm    Titlul subiectului: Salut! Răspunde cu citat (quote)

Am si eu un Subwoofer JBL CS1204T bass reflex, diametru 30 cm
putere 250w rms(1000w max)
spl (2, 83\1m): 90 dB
raspuns in frecventa 35- 200Hz
impedanta 4 Ohm
dimensiuni: 346cu660 mm
Este in stare perfecta.L-am folosit timp de 1 an,in cele mai bune conditii.Se aude perfect,ca in prima zi!
Doresc 350 Ron. Tel.0768.512.410
Sus
Alpine 9870

Data înscrierii: 22/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2012 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vrei cam mult, daca iei 250 ron pe el sa fii multumit Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum