| |
| Autor |
Mesaj |
user_nou Pasionat
Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 9:46 am Titlul subiectului: Recomandari Boxe pentru Hu sony CDX-GT20 (LOGAN) |
|
|
Salutare tuturor ...sunt nou pe aici si tot odata novice in ceea ce priveste sound-ul... am primit un cdplayer cdx-gt20 ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT20/ ) si vreau sa va intreb ce boxe credeti ca s ar potrivi pentru un sunet clar si care ar putea fi puse pe logan...
din ce am citit pe aici am vazut ca marea majoritate ati optat pentru boxe/sisteme de 16,5cm pe fatza...cam asa ceva as vrea si eu...dar nu stiu ce sa aleg...iar pentru spate nici atat
Astept parerile voastre...si sper ca am postat unde trebuie...daca nu,rog moderatorii acestui forum sa mute postul unde ii este locul  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
user_nou Pasionat
Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|