Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandari in loc de infinity

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
jordano2003

Data înscrierii: 06/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 11:09 pm    Titlul subiectului: recomandari in loc de infinity Răspunde cu citat (quote)

eu sunt clar adeptul boxelor infinity, dar daca pun aceste boxe plus un amplificator mi se duc banii, si as vrea si o insonorizare.
asa ca va rog in cel mai scurt timp sa imi da-ti niste recomandari la niste boxe apropiate ca sunet si claritate celor de la infinity.
dispun de un buget de 15 mil in care trebuie sa pun boxe fata spate amplificator si as dori si insonorizare.
astept cu mare interes parerile voastre cat mai repede . multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxe fata (320 ron): http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6510cs/
Boxe spate (240 ron) : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_9623i/
Amplificator (680 ron) : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Infinity/REF_7541A/
Insonorizare portiere fata (229 ron) : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Door_Kit/
Total 1469 ron
Astea ar fi optiunile mele , acum asteapta si pe altii mai cunoscatori sa vezi ei ce parere au Wink
Bafta

jordano2003

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o idee
fiind necunascator ,merge pe fata de 4 ohmi si pe spate de 4 ohmi boxele
alta chestie : explicati-mi si mie ce inseamna SPL(sensinulitate) in decibeli ,ce inseamna raspuns frecventa si care e deosebirea intre boxe pe 4 si pe 2 ohmi?
Sus
jordano2003

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rectificare boxe fata 4 ohmi si boxe spate 2 ohmi
si alta intrebare : care e diferenta dintre boxele infinity kappa si ref , si daca se merita banii in plus pt kappa( cine le-a auzit pe amandoua)?
Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la sistemul pe care ti la dat B4g4b0n7u ...pe langa suma respectiva mai pune ceva si montajul..in functie de hu plus kit amplificare! daca nu ai hu sa nu cumva sa cumperi sony! in rest ...bafta
jordano2003

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2007 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar ce ziceti de boxele hertz in comparatie cu infinity
adica inifinity kappa vs hertz dieci
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum