|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 9:53 pm Titlul subiectului: Recomandari Locatii Montaj Bucuresti |
|
|
| Salut,vreau sa merg si eu maine sa imi instalez o statie si un subwoofer. Unde as putea prin Bucuresti? undeva sa lucreze bine si sa nici nu fie prea scump! p.s: sa aiba si cabluri. stiti pe undeva? |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 11:41 pm Titlul subiectului: Re: Recomandari Locatii Montaj Bucuresti |
|
|
| Nu stie nimeni???????????? |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
DARIUS este numele service'ului si numele patronului.Un tip fffff de treaba , cu preturi ffff bune , am fost de cateva ori pe la el nu numai pt car audio si mereu am plecat multumit indiferent de problema.Service'ul este pe Campia Libertatii.Am vazut ca mai au si un sediu in targ la Vitan , dar nu am vazut pe nimeni pe acolo.Daca nu ma insel si daca imi aduc bine aminte de pe factura de la sub , este service autorizat de montaj , cel putin JBL.Recomand cu toata increderea.
Sa'mi spui daca ai fost la el ce impresie ti'a lasat.
Bafta _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu am fost acolo,pt ca de-abia acum am citit mesajul de la tine. Le-am montat pe Bd.Timisoara,langa Plazza. Maris parca se numeste. Oricum sunt foarte multumit. Monteaza foarte bine,dar mi s-a parut destul ca bani: adica 1,4mil pt cabluri http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV/Kit_16mm/ , 800mii montajul si inca 50mii cablul de la statie la subwoofer. E bine,sau a fost scump? |
|
| Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu unul zic ca a fost cam scump...  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|