|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
ovidiu ,nu doar conul este expus la intemperii, de exemplu focal nu are membrane din celuloza si totusi difuzoarele lor de casa sunt altfel decat cele auto , fapt confirmat de de directorul lor, cu care am discutat la siab ...un alt exemplu ar fi seas,vezi seria excel si seria lotus,difuzoare foarte asemanatoare fizic , dar cu multe diferente tehnice .
pt YBR
| Description: |
|
| Filesize: |
60.17 KB |
| Viewed: |
350 Time(s) |

|
_________________ no 92
Ultima modificare efectuată de către _vrx_ la Dum Iul 27, 2008 10:02 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | ovidiu nu doar conul este expus la intempemperii, de exemplu focal nu are membrane din celuloza si totusi difuzoarele lor de casa sunt altfel decat cele auto , fapt confirmat de de directorul de la focal cu care am discutat la siab ...un alt exemplu ar fi seas,vezi seria excel si seria lotus difuzoare foarte asemanatoare fizic , dar cu multe diferente tehnice .
pt YBR  | de acord cu ce spui tu,eu doar am raspuns la afirmatia ca nu sunt folosite difuzoare de casa in masina si invers sistemul meu este inspirat de pe dyma si cred ca recomandarile primite au in spatele lor ceva experienta pe care eu nu am de unde sa o am asa ca merg pe mana lor,cei care au de ceva timp sisteme asemanatoare,si eu as fi vrut un sistem auto potent(la nivelul celui de acum macar)dar finantele si-au spus cuvantul din pacate,dar incet sper sa sa trec de la lotus la excel diferenta fiind relativ decenta
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Sâm Aug 23, 2008 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma ajuta nimeni?
please!!!
_________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Aug 23, 2008 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Veirifica prima data masele. Unde ai tras alimentarea playerului ? Din conectorul din bord ?
As suspecta problema in player. Trage un fir de pe exteriorul rca-ului pe carcasa playerului daca zici ca in difuzoarele legate direct pe player nu se aude zgomot.
Dupa mine, treaba cu alimentarea pe langa rca e doar un mit...
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
playerul e alimentat de la mufa din bord a masinii.
O sa incerc faza cu firul de la ext rca la carcasa playerului.(exteriorul rca-ului fiind masa banuiesc!!!!).
Merci pentru ajutor!
|
| Sus |
|
 |
tzatza
Data înscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 33 Locație: Satu Mare
|
Trimis: Mar Noi 04, 2008 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ai rezolvat problema?
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu?
Treaba este ca nu prea am mai avut timp liber sa rezolv problema iar timpul a facut ca urechiusele mele sa se obisnuiasca cu bazaitul si sa nu-l mai ia in seama.
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|