Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandari pentru completarea sistemului
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ovidiu ,nu doar conul este expus la intemperii, de exemplu focal nu are membrane din celuloza si totusi difuzoarele lor de casa sunt altfel decat cele auto , fapt confirmat de de directorul lor, cu care am discutat la siab ...un alt exemplu ar fi seas,vezi seria excel si seria lotus,difuzoare foarte asemanatoare fizic , dar cu multe diferente tehnice .

pt YBR Wink

delta_glossy.jpg
 Description:
 Filesize:  60.17 KB
 Viewed:  350 Time(s)

delta_glossy.jpg

Ultima modificare efectuată de către _vrx_ la Dum Iul 27, 2008 10:02 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
ovidiu nu doar conul este expus la intempemperii, de exemplu focal nu are membrane din celuloza si totusi difuzoarele lor de casa sunt altfel decat cele auto , fapt confirmat de de directorul de la focal cu care am discutat la siab ...un alt exemplu ar fi seas,vezi seria excel si seria lotus difuzoare foarte asemanatoare fizic , dar cu multe diferente tehnice .

pt YBR Wink
de acord cu ce spui tu,eu doar am raspuns la afirmatia ca nu sunt folosite difuzoare de casa in masina si invers sistemul meu este inspirat de pe dyma si cred ca recomandarile primite au in spatele lor ceva experienta pe care eu nu am de unde sa o am asa ca merg pe mana lor,cei care au de ceva timp sisteme asemanatoare,si eu as fi vrut un sistem auto potent(la nivelul celui de acum macar)dar finantele si-au spus cuvantul din pacate,dar incet sper sa sa trec de la lotus la excel diferenta fiind relativ decenta Wink
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In sfarsit a venit si ziua in care sa montez si yo sculele pe masina.
Fac un scurt review despre ce am pe masina pentru ca am niste nelamuriri si sa stiti despre ce e vorba.

1. HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/
2. Amplif: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_1004e/
3. Dif fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/FSA_216/
4. Dif spate: le-am montat pe cele stoc de pe logan (sa auda totusi ceva si cei din spate)
5. Subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GT4-12/ in incinta custom
6. Kit amplif: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089)/
7. Cabluri difuzoare: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_difuzoare_2_x_1.5_(23711)/

Acum dupa ce am montat MBQuarturile pe masina imi retrag cuvintele proaste care le-am spus despre ele. Se aud superb, sunt pe gustu' meu Very Happy
Din cele 4 canale ale lui http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_1004e/ cu 2 am amplificat fata iar cu 2 in punte am amplificat subwooferul.
Mai am de reglat ampliful pentru ca aseara nu am mai avut timp si am lasat input level pe 6v cea ce din cate stiu eu inseamna sensibilitate minima.
Insa am si o problema: la volum mic se aude turatia motorului (sau ma rog a alternatorului) in difuzoare numai in cele din fata pentru ca cele din spate sunt legate direct pe player. In subwoofer nu se aude, probabil ca numai pe inalte apare bazaitul.
Care este problema? Traseele cablurilor este urmatoarea: alimentarea amplifului s-a facut pe partea stanga, de la amplif la difuzoarele fata cablajul s-a facut pe partea dreapta, iar semnalul de la player la amplif s-a facut pe mijloc pe sub consola si partea ce se prelungeste intre scaunele fata. Singurul loc unde se intalnesc cablurile este in portbagaj, sub bancheta spate se mai intalnesc cu cablurile de la pompa de benzina si ce mai e pe acolo si pe mijloc se intalnesc rcaurile de semnal cu cablul de la frana de mana si cu cel de la reglajul oglinzilor.

Ma poate ajuta cineva sa scot bazaitul ala din difuri?
E drept ca nu e deranjat decat la volum mic, dar nu o sa ascult muzica numai tare.
Va multumesc de pe acum celor care gasesc putin timp sa ma ajute.

doggovy
Priceput

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta nimeni?
please!!!

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Veirifica prima data masele. Unde ai tras alimentarea playerului ? Din conectorul din bord ?
As suspecta problema in player. Trage un fir de pe exteriorul rca-ului pe carcasa playerului daca zici ca in difuzoarele legate direct pe player nu se aude zgomot.

Dupa mine, treaba cu alimentarea pe langa rca e doar un mit...

Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul e alimentat de la mufa din bord a masinii.
O sa incerc faza cu firul de la ext rca la carcasa playerului.(exteriorul rca-ului fiind masa banuiesc!!!!).
Merci pentru ajutor!

tzatza

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai rezolvat problema?
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Mie Noi 05, 2008 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu?
Treaba este ca nu prea am mai avut timp liber sa rezolv problema iar timpul a facut ca urechiusele mele sa se obisnuiasca cu bazaitul si sa nu-l mai ia in seama. Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum