|
|
|
Autor |
Mesaj |
TheCracker
Data înscrierii: 22/Noi/2017 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Noi 22, 2017 11:54 pm Titlul subiectului: Recomandari pentru imbunatatire sistem pe opel astra g |
|
|
Va salut!
Am un Opel astra g nu de mult timp si primul lucru pe care l-am facut a fost sa schimb difuzoarele pe fata. Am ales Alpine SPG-17CS. Problema e urmatoarea: cand ajunge la frecvente sub 70hz incep sa se auda combinat frecventele (la 50hz aud si 100hz si ceva) si nu iti mai dai seama care e care. Adevarul e ca de pe la 60 in jos nu se mai aude tare bass-ul decat daca maresc volumul. Unitatea este un Pioneer deh 3900mp. Stau si ma gandesc la diferite rezolvari, cum ar fi poate achizitionarea unei unitati mai bune? Sau chiar antifonarea usilor? Oricum, planuiesc ca intr-un viitor nu prea indepartat sa-mi completez sistemul cu un subwoofer activ. Probabil ca ar necesita si un alt player dat fiind faptul ca e importanta calitatea amplificatorului acestuia, si de aici egalizatorul etc.
Voi ce parere aveti? Multumesc |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|