Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandati-mi amplificator + subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
cosmin_miu

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: buzau

MesajTrimis: Mar Sep 05, 2006 12:37 pm    Titlul subiectului: Recomandati-mi amplificator + subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salut ! sunt nou pe aici si am vazut cateva subwoofere care m-ar intersa din gama JBL ,MAGNAT si Pionner dar nu stiu , ce si cum. As dori sa-mi recomandati ceva tinand cont ca momentan dispun de 6-7 mil si cam in acesti bani as vrea sa intre sub + amplificator sau eventual un sub activ ! cum e mai bine ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 5:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand sub-ul activ e o solutie pentru comoditate, nicidecum pentru sunet. Raportul calitate/pret in cazul subwooferelor active e dezastruos.

Iti recomandam cu caldura http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_1JX/
Sus
cosmin_miu

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: buzau

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a picat sub activ nu mai vreau.Iar tub nu prea vreau pt ca doresc sa prind statia pe incinta. Un JBL GTO 1000B cum ar fi cu acelasi amplif extreme 3002 ?

Inca o intrebare sistemu se monteaza la boxele din spate nu ?
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Statia Xtreme este un pic la limita pentru GTO1000B. Pentru un sunet "adevarat" ai avea nevoie de GTO75.2, care iti ofera rezerve de putere considerabile. In ultima instanta, daca vrei un amplificator ieftin pentru GTO1000B iti recomand sa mergi pe Mutant NW280SP.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum