Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RECONDITIONARE SONORIZARE BMW E46

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
sergiu.ilies29

Data înscrierii: 04/Iul/2015

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 6:29 am    Titlul subiectului: RECONDITIONARE SONORIZARE BMW E46 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua ! sunt nou pe forum si as dorii sa-mi reconditionez sonorizarea la masina . Mentionez ca as dorii toate boxele schimbate inclusiv tweeterele daca se poate + un subwoofer . As vrea sa stiu daca boxele se pot lega la amplificatorul de la subwoofer pentru un sunet mai bun . ( m-as axa mai mult pe bass in masina )
am un player : http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/SONY/CDX-GT1000U/ .

Buget : 1550 lei ( cu tot cu montat )

Va multumumesc mult !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sergiu.ilies29

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 6:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As vrea daca puteti sa imi dati cat mai multe sfaturi .
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bugetul e destul de mic mai ales ca ai nevoie și de alt player. Ãla trebuie musai schimbat dacĂŁ vrei sw.
Sus
sergiu.ilies29

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu-i bun deloc playeru ala ?! /Smile bine ca am dat si atatia bani pe el , baga-mi-as pula in el . Ai de 15 mil nu pot schimba sonorizarea in masina ?! Shocked :shock
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iul 04, 2015 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O trompeta ii da clasa. Aveai alternative intr-un buget similar mult mai bune.

Banii sunt suficienti dar depinde foarte mult de asteptari. E posibil sa fii multumit cu un sistem Hertz DSK 165.3 si un basspack si ai scapat ieftin pastrand si player-ul actual dar avand in vedere ca e e46 si e destul de bine insonorizat portbagajul ai nevoie de un subwoofer ceva mai puternic.
Sus
sergiu.ilies29

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun , sa zicem ca raman la difuzoarele Hertz . acum imi mai ramane bassu . ceva recomandari ? de aprox 800 lei
Sus
sergiu.ilies29

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/CRUNCH/CRB/CBP-1000/ . Asta cum ar fii ? Rolling Eyes
Sus
sergiu.ilies29

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 6:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele alea hertz impreuna cu tweeterele se pot lega la amplificatorul subwoofer-ului ( crunch ) , nu ? Si difurile astea sper ca imi incap in usi si in spate . Multumesc si scuze pt atatea intrebari , sunt incepator Crying or Very sad
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2015 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu știu ce amplificator ai, verificĂŁ și vezi dacĂŁ e pe 2 canale sĂŁ poți conecta și boxe la el.

La fel și pt. portiere, uitĂŁ-te ce dimensiune ai nevoie, poate nu-ți Ăźncap 16.5 fĂŁrĂŁ modificĂŁri și trebuie sĂŁ pui de 13.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum