|
Autor |
Mesaj |
dragos01
Data înscrierii: 02/Apr/2011 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Apr 02, 2011 7:19 pm Titlul subiectului: renault fluence radio cd |
|
|
salut tuturor
Am nevoie de sfatul si consilierea voastra.
Este vorba despre un renault fluence fabricatie 2011 cu radio cd Arkamys standard 4X15W.
Doresc sa instalez un radio cd cu bluetooth si m-am oprit asupra Sony MEX-BT3800U. Intrebarea mea este daca dupa montare sunt disponibile comenzile din volan pentru radio cd si pentru conectarea prin bluetooth a telefonului. Este sau nu necesara achizitionarea si a unui cablu auxiliar ?
Bineinteles daca aveti si alte sugestii pentru un buget de 1000-1200 ron va rog sa le exprimati
multumesc pentru amabilitate, |
|
Sus |
|
 |
cszrabi
Data înscrierii: 19/Feb/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am inteles o chestie:
Tu vrei sa iti schimbi acel HU pentru ca nu ai pe ea bluetooth sau nu iti place sound-ul si vrei sa iei ceva cu bluetooth ?
In orice caz, acel Sony este cea mai rea solutie din toate posibile ) . Cum sa dai pe un sony 1000 RON ? CUM ? Sony face televizoare oke, telefoane , laptop, console de jocuri, .... . De ce nu te orientezi spre Pioneer, Alpine sau Kenwood, care sunt de domeniu, si nu fac 100 de articole ?
P.S. : Cineva de la marketing e foarte bun la sony. |
|
Sus |
|
 |
dragos01
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Doresc sa am si bluettoth integrat pe comenzile din volan, radio cd-ul sony l-am vazut printre putinele modele prezente site-ul renault ca agreate. Nu am gasit pe cineva care sa confirme pentru alte modele radio cd compatibilitatea cu sistemul de comenzi montat pe volan la fluence. Aveti alte pareri? |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Totusi,de ce vrei sa schimbi playerul din fabrica?Nimeni n-o sa-ti recomande Sony,explicatia ai primit-o mai sus.Pe langa player iti mai trebuie si un adaptor care costa in jur de 100 euro.
Succes |
|
Sus |
|
 |
dragos01
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
doresc sa -l schimb pe cel original deaorece nu are bluetooth. Din pacate datorita unui blocaj in fluxul de aprovizionare al unui furnizor nu am putut alege un alt radio cd performant. Acum ce pot sa fac decat sa il schimb pe cel original cu ceva ce credeam ca imi puteti recomanda. Singura constrangere este dorinta de a putea folosii comenzile de pe volan, doresc un sistem integrat. |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok,am inteles,atunci poti merge si pe acel Sony acum totul depinde de gusturile tale.Intr-un setup normal nu o sa simti o diferenta mare intre playere si Sony-ul nu arata tocmai rau din specificatii.Ce culori ai in bord?
Indiferent de ce player vei alege vei avea nevoie si de interfata care costa in jur de 100 euro |
|
Sus |
|
 |
cszrabi
Data înscrierii: 19/Feb/2011 Mesaje: 9
|
|
Sus |
|
 |
|