|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bobomarc
Data înscrierii: 03/Feb/2017 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 11:25 pm Titlul subiectului: reparatie amplificator |
|
|
| Stiti unde,cine repara un amplificator?Am tot trimis mesaje pe aici si nimic,daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Joi Feb 23, 2017 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
despre ce amplificator e vorba? _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| audison srx 2s |
|
| Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt pacatoase audison, nu gasesti piese pt ele din pacate _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
|
Trimis: Sâm Feb 25, 2017 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| Are probleme pe protectie,finalii sunt buni,are o zona care pare incinsa,unde sunt niste smd-uri,si ar fi si lipsa ceva acolo,cu schema daca as gasi-o se repara,fara doar un meserias bun l-ar face sigur,il am de nou si am dat cu el intr-un sub focal kx33,amp-ul dat la jumate volumul si pe 4ohm,masina un c class din 2009,deci fara posibile tensiuni aiurea.A fost desfacut in fata mea de un electronist si montat inapoi,nu are interventii pe placa.....si as vrea sa il repar daca este posibil,eventual o schema daca are cineva ar fi perfect |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|