|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 3:00 pm Titlul subiectului: restaurare amplificator Profile California 600SX |
|
|
Mi-a ajuns pe mana un amplificator Profile California 600SX funtional dar nu arata foarte bine.
L-am dezmembrat, am vopsit carcasa, am schimbat pasta termo-conducatoare si l-am asamblat la loc.
Este dotat cu filtre LPF, HPF sau FULL, bass boost.
Amplificatorul este dotat cu 4 perechi de tranzistori toshiba (150W/ pereche)
Puterea RMS al amplificatorului este aprox 2 x 200W iar in punte este de 1 x 400W
asa arata cand am primit-o:
asa arata acum:
in curand, dupa ce o voi testa, va aparea la vanzare!!! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
dadea mai bine sa o fi vopsit neagra sau gri, insa ce observ e ca ai lasat strat de vopsea si sub tranzistorii finali, gresesc ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da am lasat un stat subtire , din cea am vazut la alte statii care au patit acelasi tratament nu influneteaza in transmiterea caldurii |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa indepartei cumva vopseaua de acolo...desii e f greu sa o cureti fara sa laci zgarieturi.... tebuia sa nu o vopsesti in interior, sau sa fi lipit banda in zona de contact a finalilor cu radiatorul.
parerea mea e ca asa cum e acum o sa o distrugi... contactul termic prin vopseaua normala e f prost. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am sa tin cont de sfatul tau, multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
cureti vopseaua, pui pasta conductoare termica in exces, apoi mica sau izolator si apoi iar pasta termoconductoare. Trebuie sa se vada cum pasta prin presare iese de sub tranzistori
Carcasele nu sunt vopsite pe talpa de aluminiu unde se monteaza tr., iar netoda de vopsire este una speciala , anodizare, ionizare, pelicula metalica..chimica cu soda, aplicandu-se un strat de ordinum Um(micro-metru). Bafta! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mgm2000ro a scris: | cureti vopseaua, pui pasta conductoare termica in exces, apoi mica sau izolator si apoi iar pasta termoconductoare. Trebuie sa se vada cum pasta prin presare iese de sub tranzistori
Carcasele nu sunt vopsite pe talpa de aluminiu unde se monteaza tr., iar netoda de vopsire este una speciala , anodizare, ionizare, pelicula metalica..chimica cu soda, aplicandu-se un strat de ordinum Um(micro-metru). Bafta! |
in afara de curatarea vopselei am facut intocmai cum ai spus  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|