Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CãutareCãutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Risti....si castigi

Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locaþie: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 2:13 am    Titlul subiectului: Risti....si castigi Rãspunde cu citat (quote)

Am observat pe internet "facatorii de bani" cum va imbiba capul cu prostii sa dati bani si nu castigati nimic. am facut si eu chestii de genu , dar undeva am castigat. Aici dragii mei http://www.fapturbo.com/?hop=alexneo200 si uitati-va la video prezentat de echipa de la fapturbo. singuru mod de a face mii de dolari. in rest sa nu aveti incredere in nici un site. Bafta , eu am reusit sa fac lunar 1600 de dolari. eu zic ca e de ajuns.

Am riscat 150 % am castigat 1600 si nu fac nimic... (acest castig fiind lunar)
Sa va explic in termeni corecti ce inseamna FOREX
FOREX (FOReign EXchange market) este cea mai mare piaþã internaþionalã unde banii sunt cumpãraþi ºi vânduþi.

Lichiditatea în aceastã piaþã depãºeste cu mult valoarea de un trilion de $ - de 30 de ori mai mare decât volumul total al pieþei bursiere din SUA.

Piaþã valutarã internaþionalã constituie un sistem complex interbancar, prin care se tranzactioneazã sume mari de bani, de cãtre actorii din piaþã, la o ratã de schimb stabilitã la o anumitã datã, într-un anumit moment, în scopul schimbãrii (convertirii) unor valute contra altora. Piaþa s-a format în anii '70, când comertul internaþional a trecut de la sistemul de cursuri fixe la sistemul de cursuri flotante.

Forex-ul nu are o locaþie fizicã sau un punct central precum celelalte pieþii financiare dar opereaza cu bãnci, corporaþii ºi persoane fizice pe intreg globul 24 ore din 24, mai puþin în weekend.

Cursul (de schimb), cotaþia, sau preþul valutelor este determinat de cãtre piaþã, prin raportul dintre cererea ºi oferta de valutã a unei þãri. Cotaþia reflectã acea cantitate (volum) de valutã naþionalã, care trebuie plãtitã pentru o unitate de valutã strãinã (cotatie directã), ori invers - cantitatea (volumul) de valutã strãinã, care trebuie plãtitã pentru o unitate de monedã naþionalã (cotatie inversã). Valutã al cãrei preþ poate fi exprimat în câteva unitãþi ale altei valute, se numeºte valutã de bazã. Valutã de rezervã este dolarul american, din aceste considerente în majoritatea cotatiilor aceasta este valutã de bazã. Marii participanþi pe piaþã "oferã" cursurile, la vânzare cât ºi la cumpãrare; astfel cotaþia capãtã un sens valoric dublu. În ex - 1.5020 - 1.5025, la cotaþia din stânga puteþi vinde valutã de bazã (bãncii/brokerului), la cea din dreapta - puteþi cumpãrã. Preþul la care banca este gata sã cumpere valutã se numeºte Bid, iar cel la care este gata sã vândã - Ask (sau offer). Diferenþa dintre preþul de vânzare ºi cel de cumpãrare se numeºte spread ºi constituie comisionul celui care a anunþat (oferit) cotaþia. Modificarea minimã posibilã a cotatiei unei valutã poartã denumirea de punct (point, pip). Diferitele valute se coteaza la rate diferite; La majoritatea valutelor un punct este egal cu o zece miime; la yenul japonez - o sutime. De obicei spread-ul constituie între 5 ºi 15 puncte.

Porgramu prezentat de mine in linkul de mai sus este un bot care iti gaseste cele mai profitabile, si mai bune variante pentru tine ca user de vanzare cumparare (ma gandesc ca intelegeti) , pe cand userii fara acest bot , stau si cauta ore in sir manual pentru a vinde de ex : 1 euro = 1,37 dolari . dar poate cineva din milioanele de utilizatori vinde 1 euro = 1,38 sau 1,39 , botu acela iti gaseste imediat varianta perfecta. eu am incercat si merge , nu oblig pe nimeni Smile BAFTA LA FACUT BANI

Atentie!!! Investiti minimul de bani adica 50 $ , in cazul unei crize de depreciere a monedelor (riscul e de 25 %)

Ultima modificare efectuatã de cãtre alexneo la Lun Dec 08, 2008 9:55 am, modificat de 1 datã în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locaþie: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 11:11 pm    Titlul subiectului: Rãspunde cu citat (quote)

care v-ati inscris , ziceti-mi si mie cum imi recuperez parola ca am uitat-o , mersi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum