Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RMS vs SPL

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
bebe25

Data înscrierii: 03/Iun/2010

MesajTrimis: Sâm Iun 05, 2010 1:56 pm    Titlul subiectului: RMS vs SPL Răspunde cu citat (quote)

se poate inchide !!

ms pt gazduire.

o sa caut in alta parte unde lumea chiar e dispusa sa ajute.

ms celor care au incercat.

Ultima modificare efectuată de către bebe25 la Dum Iun 06, 2010 3:07 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Iun 05, 2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar pt ce trebuie sa se auda la X metri de masina nu e de ajuns sa se auda in masina ?

SPL (sound presure level ) se da la un difuzor la 1W/1m
Spl creste cu 3db la dublarea puteri in watii

rms e puterea sinusoidala pe care o suporta un difuzor

sa ma corecteze cineva daca am gresit

ca sa se auda afara TARE ia o dacie cu gauri multe si pune sub pe ea si o sa vezi ca se aude cel mai tare din aia afara

la mine in masina(dacia 1310- fara gauri si izolata fonic cat d cat) nu se aude de afara mare chestie dar inauntru toti care au intrat au spus ca am subwoofer ( nam decat 4 boxe amplificate)

contsters
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2009

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai daca nu aude lumea bass test-urile pe care le asculti in masina de la 2 strazi, la ce bun sa mai pui subwoofer?
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da de ce sa asculti bass test ?? noi ascultam melodii nu bass test
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Xtm a scris:
Pai daca nu aude lumea bass test-urile pe care le asculti in masina de la 2 strazi, la ce bun sa mai pui subwoofer?

Intre noi fie vorba!...Nu prea merge agatatul de gagici nu ??? Crying or Very sad
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 12:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca a vrut sa fie ironic, nu a vorbit serios Smile
Sus
bebe25

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 12:06 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
dar pt ce trebuie sa se auda la X metri de masina nu e de ajuns sa se auda in masina ?

SPL (sound presure level ) se da la un difuzor la 1W/1m
Spl creste cu 3db la dublarea puteri in watii

rms e puterea sinusoidala pe care o suporta un difuzor

sa ma corecteze cineva daca am gresit

ca sa se auda afara TARE ia o dacie cu gauri multe si pune sub pe ea si o sa vezi ca se aude cel mai tare din aia afara

la mine in masina(dacia 1310- fara gauri si izolata fonic cat d cat) nu se aude de afara mare chestie dar inauntru toti care au intrat au spus ca am subwoofer ( nam decat 4 boxe amplificate)

ms pt raspuns. dar ai inteles exact invers. am zis ca de auzit se aude.. Eu vreau doar sunetu sa ramana in masina... iar basu sa se simta si de afara.. deci nu sa se auda ci sa se simta vibratiile.

Eu stau la bloc etaj 4..din cand in cand mai trece cate o masina prin fata blocului... nu se aude muzica nu se aude bass..dar poti simti f putermic vibratiile..... NU stiu daca ai inteles exact ceea ce vreau.

oricum ms de raspuns
Sus
deadpan

Data înscrierii: 24/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 2:06 pm    Titlul subiectului: Re: re Răspunde cu citat (quote)

bebe25 a scris:
Eu stau la bloc etaj 4..din cand in cand mai trece cate o masina prin fata blocului... nu se aude muzica nu se aude bass..dar poti simti f putermic vibratiile..... NU stiu daca ai inteles exact ceea ce vreau.

Idea E simplu! Cumpara-ti o raba de 16 tone, tip Roman Diesel, plimbate prin oras cu el incarcat plin cu balastru si toti cei care te aude vor suferi de acel sentiment descris mai sus. Wink
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frecventa de acordaj, sub 35hz
Sus
contsters
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca sa mergi cu portbagajul deschis, poate se simte.. Laughing
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la misto toti sunteti experti dar la ajutat omu sa inteleaga niste chestii nu se inghesuie nime Evil or Very Mad

cred ca ai nevoie de un sub care sa stie sa cante jos jos si sa o faca cu ceva autoritate Razz deci si ceva putere Wink

contsters
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea ma pricep eu ca l-as ajuta....Dar mistouri ma descurc binisor Laughing Embarassed
Sus
bebe25

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 3:05 pm    Titlul subiectului: RE Răspunde cu citat (quote)

Xtm a scris:
Nu prea ma pricep eu ca l-as ajuta....Dar mistouri ma descurc binisor Laughing Embarassed

Vad... vezi daca au locuri libere la circ !!!!
Sus
contsters
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ia-ti subwooferu si hai sa mergem amandoi sa distram lumea. Laughing
Sus
bebe25

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 3:26 pm    Titlul subiectului: RE Răspunde cu citat (quote)

Xtm a scris:
Pai ia-ti subwooferu si hai sa mergem amandoi sa distram lumea. Laughing

no commnet !! vb lu M Badea.

"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul "
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum