|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ertypolys
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 9 Locație: arad
|
Trimis: Mar Noi 04, 2008 3:22 pm Titlul subiectului: RNS MFD2 pt passat b6 |
|
|
am o navigatie rns mfd2 si nush ce pot conectez la el, doar cd audio merg la el, si as vrea sa-mi conectez un usb, sau un dvd se poate , si sa am comenzile normale, nu sa-l folosesc k pe post de monitor doar. stie cineva?? a facut cineva ceva adaptari la un mfd2??  |
|
| Sus |
|
 |
rosu adrian Pasionat
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 59 Locație: galati
|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti trebuie mai intai de toate o interfata multimedia si apoi un dvd player care costa in jur de 100-200E fiecare, depinde de unde le iei- asta ptr partea cu dvd-uri clipuri video, etc
iar ptr mp3, usb iti trebuie un cablu adaptor- costa cam 150-200 lei- nu mai stiu sigur dar daca esti din Buc mergi la total moto(relu) parca il cheama pe unu de acolo si te rezolva el inclusiv cu montajul |
|
| Sus |
|
 |
ertypolys
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 9 Locație: arad
|
Trimis: Mar Noi 11, 2008 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult pt indicatile date, insa prima probleme e k sunt din arad, aici pe be-loud oare nu gasesc ?? am vazut ceva pe be-loud, la blaupunkt (k stiu k mfd2 e fcut de blaupunkt) pt i-pod, oare e bun??
si pt un dvd pe net undeva nu gasesc?? sau aici pe be-loud?? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|