Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RNS MFD2 pt passat b6

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
ertypolys

Data înscrierii: 10/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 3:22 pm    Titlul subiectului: RNS MFD2 pt passat b6 Răspunde cu citat (quote)

am o navigatie rns mfd2 si nush ce pot conectez la el, doar cd audio merg la el, si as vrea sa-mi conectez un usb, sau un dvd se poate , si sa am comenzile normale, nu sa-l folosesc k pe post de monitor doar. stie cineva?? a facut cineva ceva adaptari la un mfd2?? Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rosu adrian
Pasionat

Data înscrierii: 27/Apr/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2008 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti trebuie mai intai de toate o interfata multimedia si apoi un dvd player care costa in jur de 100-200E fiecare, depinde de unde le iei- asta ptr partea cu dvd-uri clipuri video, etc
iar ptr mp3, usb iti trebuie un cablu adaptor- costa cam 150-200 lei- nu mai stiu sigur dar daca esti din Buc mergi la total moto(relu) parca il cheama pe unu de acolo si te rezolva el inclusiv cu montajul
Sus
ertypolys

Data înscrierii: 10/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Noi 11, 2008 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult pt indicatile date, insa prima probleme e k sunt din arad, aici pe be-loud oare nu gasesc ?? am vazut ceva pe be-loud, la blaupunkt (k stiu k mfd2 e fcut de blaupunkt) pt i-pod, oare e bun??
si pt un dvd pe net undeva nu gasesc?? sau aici pe be-loud??
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum