|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Madalinrm
Data înscrierii: 11/Oct/2010 Mesaje: 36 Locație: Ramnicu-Sarat
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 12:08 pm Titlul subiectului: rodaj subwoofer?????? |
|
|
Salut, mi-am achzitionat un subwoofer pioneer ts-w310d4 si am o nelamurire trebuie sau nu sa-i fac rodaj si cate ore sa-l tin?
Un prieten care se ocupa cu asa ceva, mi-a spus ca trebuie sa-i fac rodaj timp de 120 ore, altfel o sa-l ard repede. Nu este primul subwoofer care il ard pana acum. Astept sugestiile voastre  |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sub-urile se ard cand dai in ele fara mila si mai ales cu distorsiuni. Daca s-a mai intamplat sa "prajesti" sub-uri inseamna ca nu ai facut reglajele corect si/sau echipamentele nu sunt "compatibile". _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Aug 06, 2014 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu exista un timp exact in ceea ce priveste rodajul unui subwoofer. Acest aspect depinde foarte mult de materialele folosite la realizarea subwooferul ( rigiditate spidere / suspensie, etc.) => difuri care se rodeaza foarte repede sau intr-un timp mai indelungat si de puterea cu care-l ataci, cu cat e mai mare cu atat se rodeaza mai repede. Recomandat este sa cresti progresiv puterea si in niciun caz sa nu ataci de la inceput diful cu puterea maxima pe care o poate absorbi, risti sa supraincalzesti bobina. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|