|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bogdan_war Pasionat
Data înscrierii: 16/Noi/2012 Mesaje: 111 Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 3:50 pm Titlul subiectului: Rog o indrumare pt difuzoare+amplificator... |
|
|
Sall as putea spune ca nu este domeniul meu...
Pe spate am http://www.doornaudio.nl/producten.php?pag=luidsprekers_jvc
Mar interesa pt fata 2 difuzoare + un amplificator, sa nu depasesc suma de 1.000 ron
Nu ma intereseaza Diametrul Difuzoarelor, vreau sa modific si fetele de usi, in fibra sticla,asta daca cineva ma poate indruma,sau un nr tel doar Buc, sau in apropriere...
Eu pusesem ochi pe 1. amp
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_4500/
2. difuzoare ...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_20.3/
Ma intereseaza ceva de genul, claritate + power, acum de cata voi avea parte in bani astia.... asta ramane sami spuneti voi...
Si da dca difuzoarele nu ar fi mai mici de 18 ar fi SUPER, asta dca este posibil...
Va multumesc anticipat, sunt nerabdator sa cunosc cele mai bune conbinati...
Cu respect Bogdan_war |
|
| Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rog pe cei care au cunostinte, vreau sa-mi modific fetele de usi fata + polita spate.... un nr de tel, as prefera sa fie in buc sau la periferie.....lasati un nr tel sunt convins ca nu sunt singurul care este interesat !  |
|
| Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rog pe cei care au cunostinte, vreau sa-mi modific fetele de usi fata + polita spate.... un nr de tel, as prefera sa fie in buc sau la periferie.....lasati un nr tel sunt convins ca nu sunt singurul care este interesat !  |
|
| Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnilor Admini, sau orcine altcineva care are HABAR, poate ca nu mam exprimat corect, sa-u nam dat toate informatiile necesare, da eu chiar astept un raspuns la ce difuzoare + amplificator am nevoie, sau este cel mai indicat, pt ce am eu nevoie.
Difuzoarele ce le detin deja sunt ( JVS ) cele ovale 5.1 max 460 w am dat mai sus detali.....
Cast. este un Kenwood KDC-3051, nu cred ca are mare inportanta....
Pe mine ma inteteseaza in mod deosebit Amplificatorul si Difuzoarele care mi le recomandati....
Ma incadrez in 1.000 ron, ma intereseaza sa aiba fidelitate si cat se poate de mult BAS,
NU cred ca am nevoie de un AMPL. mai mare de 90 si difuzoare mai mari de100 w RMS
Dimensiunile la difuzoare nu conteaza, eu as opta pt cele peste 18-20 cm
VA ROG sami dati un ras cat mai SIGUR...  |
|
| Sus |
|
 |
bogdan_war Pasionat
|
Trimis: Mar Noi 20, 2012 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vai chinuiti, ms mult nu ma mai intereseaza nik, sa rezolvat. |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
Data înscrierii: 04/Noi/2012 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Noi 21, 2012 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| Lumea nu sta online toata ziua pe forum...au si o slujba ... nu au timpul necesar de pierdut in fiecare zi pe forum...!Din cate am vazut eu la data mesajelor tale toate au fost postate intr-o singura zi...!Daca ai putina rabdare poate ti se va raspunde |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Mie Noi 21, 2012 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baietii priceputi vor raspunde..cauta numerele lor in posturi si deranjeaza-i cu un telefon sa iti faca o recomandare..Bafta!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|