Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Rog o indrumare pt difuzoare+amplificator...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
bogdan_war
Pasionat

Data înscrierii: 16/Noi/2012
Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 3:50 pm    Titlul subiectului: Rog o indrumare pt difuzoare+amplificator... Răspunde cu citat (quote)

Sall as putea spune ca nu este domeniul meu...
Pe spate am http://www.doornaudio.nl/producten.php?pag=luidsprekers_jvc

Mar interesa pt fata 2 difuzoare + un amplificator, sa nu depasesc suma de 1.000 ron
Nu ma intereseaza Diametrul Difuzoarelor, vreau sa modific si fetele de usi, in fibra sticla,asta daca cineva ma poate indruma,sau un nr tel doar Buc, sau in apropriere...
Eu pusesem ochi pe 1. amp

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_4500/

2. difuzoare ...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_20.3/

Ma intereseaza ceva de genul, claritate + power, acum de cata voi avea parte in bani astia.... asta ramane sami spuneti voi...
Si da dca difuzoarele nu ar fi mai mici de 18 ar fi SUPER, asta dca este posibil...
Va multumesc anticipat, sunt nerabdator sa cunosc cele mai bune conbinati...
Cu respect Bogdan_war
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bogdan_war
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rog pe cei care au cunostinte, vreau sa-mi modific fetele de usi fata + polita spate.... un nr de tel, as prefera sa fie in buc sau la periferie.....lasati un nr tel sunt convins ca nu sunt singurul care este interesat ! Wink
Sus
bogdan_war
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rog pe cei care au cunostinte, vreau sa-mi modific fetele de usi fata + polita spate.... un nr de tel, as prefera sa fie in buc sau la periferie.....lasati un nr tel sunt convins ca nu sunt singurul care este interesat ! Wink
Sus
bogdan_war
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnilor Admini, sau orcine altcineva care are HABAR, poate ca nu mam exprimat corect, sa-u nam dat toate informatiile necesare, da eu chiar astept un raspuns la ce difuzoare + amplificator am nevoie, sau este cel mai indicat, pt ce am eu nevoie.
Difuzoarele ce le detin deja sunt ( JVS ) cele ovale 5.1 max 460 w am dat mai sus detali.....
Cast. este un Kenwood KDC-3051, nu cred ca are mare inportanta....
Pe mine ma inteteseaza in mod deosebit Amplificatorul si Difuzoarele care mi le recomandati....
Ma incadrez in 1.000 ron, ma intereseaza sa aiba fidelitate si cat se poate de mult BAS,
NU cred ca am nevoie de un AMPL. mai mare de 90 si difuzoare mai mari de100 w RMS
Dimensiunile la difuzoare nu conteaza, eu as opta pt cele peste 18-20 cm
VA ROG sami dati un ras cat mai SIGUR... Sad
Sus
bogdan_war
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2012 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vai chinuiti, ms mult nu ma mai intereseaza nik, sa rezolvat.
Sus
dekciw

Data înscrierii: 04/Noi/2012

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2012 12:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lumea nu sta online toata ziua pe forum...au si o slujba ... nu au timpul necesar de pierdut in fiecare zi pe forum...!Din cate am vazut eu la data mesajelor tale toate au fost postate intr-o singura zi...!Daca ai putina rabdare poate ti se va raspunde
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2012 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baietii priceputi vor raspunde..cauta numerele lor in posturi si deranjeaza-i cu un telefon sa iti faca o recomandare..Bafta!!!!!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum