|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sandorpaul
Data înscrierii: 15/Mai/2015 Mesaje: 2 Locație: cluj napoca
|
Trimis: Dum Mai 17, 2015 3:46 pm Titlul subiectului: rog putin ajutor |
|
|
salutare stimati colegi ai forumului . sunt nou pe acest forum , am o rugaminte la voi cei cu experienta , cu ajutorul vostru voi reusi sami fac un sunet placut , doresc sa cumpar un difuzor de 12'' sau 15'' la mana a doua si o statie sa fie capabila sa duca difuzorul , ce imi recomandati ? am vazut difuzoare care miar placea gen HERTZ , B2 , ALPINE , statie ceva de la HIFONIC
buget 200 eur
va multumesc stima _________________ daca esti bun ,fao pana la capat |
|
| Sus |
|
 |
elvirstirbu
Data înscrierii: 20/Mai/2015 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 25, 2015 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Amplificatorul ala e atat de slab incat nici nu va putea misca JL-ul. |
|
| Sus |
|
 |
elvirstirbu
Data înscrierii: 20/Mai/2015 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Mai 25, 2015 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, nu e foarte stralucit, am incercat sa caut ceva care sa se incadreze in bugetul propus . Motivul pentru care i-am recomandat si difuzorul de la JL este o calitate mai buna a sunetului .
Eventual isi poate lua un difuzor cu tot cu incinta de la Pioneer pentru mai putine batai de cap, cum ar fi :
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Pioneer/TS-WX305B/ |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 25, 2015 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am zis ca JL nu ar fi ok. Din contra, sunt chiar foarte bune dar ai nevoie si de amp pe masura.
Decat sa-ti iei un sw cu o incinta prefabricata mai bine faci altceva cu banii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|