|
|
|
Autor |
Mesaj |
zimbalexy
Data înscrierii: 03/Dec/2010 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Oct 20, 2014 9:42 pm Titlul subiectului: Rog sfat alegere amplificator difuzoare DLS |
|
|
Salutari tuturor pasionatilor de car audio. Dupa cum spune si titlul suntru intr-o dilema.
Am instalate pe masina in portiere difuzoare marca DLS: fata R6a (componente 16.5cm, 80w rms) si spate DLS 425 (coaxiale 13 cm 80w rms) Ambele seturi legate prin crossoverele acestora. Portierele fata sunt insonorizate (cu goluri usi astupate) iar celor din spate le-am creat o incinta in usi din fibra de sticla cu burete gofrat in interior.
Ca HU voi folosi un Alpine CDA-137BTi (3 preout-uri de 4v)
Rog un sfat cu privire la un amplificator pentru acestea. Din ce clasa sa faca parte? Ce putere ar trebui sa aiba, ce marca se impaca bine cu acest tip de difuzoare.
Ca si pretentii ar fi sa nu fie extrem de voluminoasa (masina este hatchback) si daca s-ar putea pe 5 canale sa adaug si un subwoofer seald custom in interiorul rotii rezerva ar fi perfect.
Pot pune amplificatorul in portbagas sub mocheta? Am vazut ca cele din clasa D se incing mai putin.
Multumiri in prealabil. |
|
Sus |
|
 |
zimbalexy
|
Trimis: Mie Oct 22, 2014 11:19 am Titlul subiectului: Re: Rog sfat alegere amplificator difuzoare DLS |
|
|
zimbalexy a scris: | Salutari tuturor pasionatilor de car audio. Dupa cum spune si titlul suntru intr-o dilema.
Am instalate pe masina in portiere difuzoare marca DLS: fata R6a (componente 16.5cm, 80w rms) si spate DLS 425 (coaxiale 13 cm 80w rms) Ambele seturi legate prin crossoverele acestora. Portierele fata sunt insonorizate (cu goluri usi astupate) iar celor din spate le-am creat o incinta in usi din fibra de sticla cu burete gofrat in interior.
Ca HU voi folosi un Alpine CDA-137BTi (3 preout-uri de 4v)
Rog un sfat cu privire la un amplificator pentru acestea. Din ce clasa sa faca parte? Ce putere ar trebui sa aiba, ce marca se impaca bine cu acest tip de difuzoare.
Ca si pretentii ar fi sa nu fie extrem de voluminoasa (masina este hatchback) si daca s-ar putea pe 5 canale sa adaug si un subwoofer seald custom in interiorul rotii rezerva ar fi perfect.
Pot pune amplificatorul in portbagas sub mocheta? Am vazut ca cele din clasa D se incing mai putin.
Multumiri in prealabil. |
Nu ma ajuta si pe mine nimeni? Plang difuzoarele alea ca nu are cine sa le gadile  |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
|
Sus |
|
 |
zimbalexy
|
Trimis: Mie Oct 22, 2014 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa iau asta in calcul. Nu caut amplificator minuscul doar sa nu fie nici de 50 cm. Oare un Alpine clasa D 4 x 150 rms ar fi ok? Este oare prea puternic chiar daca dau gain-ul mai jos? |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mie Oct 22, 2014 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu este prea puternic, dar trebuie reglat corect, si folosit volumul player-ului cu bun simt.
Ampliful ce il vei cumpara, trebuie sa iti dea posibilitatea de setare a HPF-ului minim 75Hz pentru fata si aprox 90Hz spate, pentru a nu forta midbasii sa "coboare" in frecventa mai mult decat pot duce. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|