Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Rog sfat alegere amplificator difuzoare DLS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
zimbalexy

Data înscrierii: 03/Dec/2010

MesajTrimis: Lun Oct 20, 2014 9:42 pm    Titlul subiectului: Rog sfat alegere amplificator difuzoare DLS Răspunde cu citat (quote)

Salutari tuturor pasionatilor de car audio. Dupa cum spune si titlul suntru intr-o dilema.
Am instalate pe masina in portiere difuzoare marca DLS: fata R6a (componente 16.5cm, 80w rms) si spate DLS 425 (coaxiale 13 cm 80w rms) Ambele seturi legate prin crossoverele acestora. Portierele fata sunt insonorizate (cu goluri usi astupate) iar celor din spate le-am creat o incinta in usi din fibra de sticla cu burete gofrat in interior.

Ca HU voi folosi un Alpine CDA-137BTi (3 preout-uri de 4v)

Rog un sfat cu privire la un amplificator pentru acestea. Din ce clasa sa faca parte? Ce putere ar trebui sa aiba, ce marca se impaca bine cu acest tip de difuzoare.

Ca si pretentii ar fi sa nu fie extrem de voluminoasa (masina este hatchback) si daca s-ar putea pe 5 canale sa adaug si un subwoofer seald custom in interiorul rotii rezerva ar fi perfect.

Pot pune amplificatorul in portbagas sub mocheta? Am vazut ca cele din clasa D se incing mai putin.

Multumiri in prealabil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zimbalexy

MesajTrimis: Mie Oct 22, 2014 11:19 am    Titlul subiectului: Re: Rog sfat alegere amplificator difuzoare DLS Răspunde cu citat (quote)

zimbalexy a scris:
Salutari tuturor pasionatilor de car audio. Dupa cum spune si titlul suntru intr-o dilema.
Am instalate pe masina in portiere difuzoare marca DLS: fata R6a (componente 16.5cm, 80w rms) si spate DLS 425 (coaxiale 13 cm 80w rms) Ambele seturi legate prin crossoverele acestora. Portierele fata sunt insonorizate (cu goluri usi astupate) iar celor din spate le-am creat o incinta in usi din fibra de sticla cu burete gofrat in interior.

Ca HU voi folosi un Alpine CDA-137BTi (3 preout-uri de 4v)

Rog un sfat cu privire la un amplificator pentru acestea. Din ce clasa sa faca parte? Ce putere ar trebui sa aiba, ce marca se impaca bine cu acest tip de difuzoare.

Ca si pretentii ar fi sa nu fie extrem de voluminoasa (masina este hatchback) si daca s-ar putea pe 5 canale sa adaug si un subwoofer seald custom in interiorul rotii rezerva ar fi perfect.

Pot pune amplificatorul in portbagas sub mocheta? Am vazut ca cele din clasa D se incing mai putin.

Multumiri in prealabil.

Nu ma ajuta si pe mine nimeni? Plang difuzoarele alea ca nu are cine sa le gadile Crying or Very sad
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Oct 22, 2014 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai prima varianta este un amplif tot DLS
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/DLS/Performance/CLASSIC-CA51/

sau
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/HELIX/B-FIVE/

sau o varianta mai "smechera" http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MATCH/PP-52DSP/

Alte firme: Gladen/Mosconi fac amplifuri digitale foarte mici si am auzit ca sunt ok pe partea de "sunet", Sinfoni, Genesis Profile (erau doua la sh)

Vezi ce gasesti pe piata de SH mai intai, dar daca iti permiti cumpara de nou ceva genul Gladen/Mosconi.

zimbalexy

MesajTrimis: Mie Oct 22, 2014 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragosdls a scris:
Pai prima varianta este un amplif tot DLS
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/DLS/Performance/CLASSIC-CA51/

sau
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/HELIX/B-FIVE/

sau o varianta mai "smechera" http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MATCH/PP-52DSP/

Alte firme: Gladen/Mosconi fac amplifuri digitale foarte mici si am auzit ca sunt ok pe partea de "sunet", Sinfoni, Genesis Profile (erau doua la sh)

Vezi ce gasesti pe piata de SH mai intai, dar daca iti permiti cumpara de nou ceva genul Gladen/Mosconi.

Multumesc mult pentru raspuns. Am sa iau asta in calcul. Nu caut amplificator minuscul doar sa nu fie nici de 50 cm. Oare un Alpine clasa D 4 x 150 rms ar fi ok? Este oare prea puternic chiar daca dau gain-ul mai jos?
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Oct 22, 2014 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu este prea puternic, dar trebuie reglat corect, si folosit volumul player-ului cu bun simt.
Ampliful ce il vei cumpara, trebuie sa iti dea posibilitatea de setare a HPF-ului minim 75Hz pentru fata si aprox 90Hz spate, pentru a nu forta midbasii sa "coboare" in frecventa mai mult decat pot duce.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum