|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cristi2307
Data înscrierii: 10/Feb/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Feb 10, 2013 11:01 pm Titlul subiectului: Rog sfaturi - sistem boxe pentru Pioneer VSX-417-K |
|
|
Buna seara. De curand am achizitionat, SH, un Pioneer VSX-417-K: http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/VSX-417-K/page.html . Momentan la el este legat un sistem 5.1 de foarte slaba calitate, ce aveam prin casa, un CJC. As dori, va rog frumos, sfaturi avizate referitoare la un sistem de boxe compatibile pentru acest receiver. Mentionez ca ma intereseaza in mod deosebit calitatea, nu neaparat puterea. Locuiesc la bloc
Va multumesc anticipat ! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
cristi2307
Data înscrierii: 10/Feb/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Feb 24, 2013 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna dimineata.
Multumesc pentru raspuns. Buget cat mai ... mic posibil Undeva pana in 1.000 lei.
Multumesc.
O zi frumoasa. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Feb 25, 2013 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cel mai ok sistem care se apropie de bugetul tau este cel pe care l-am recomandat mai sus ... Exista pe piata tot felul de varianta ieftine dar nu se compara la sunet cu astea de la Heco. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|