|
|
|
Autor |
Mesaj |
DEVYLR75
Data înscrierii: 13/Aug/2015 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Aug 13, 2015 9:38 pm Titlul subiectului: Rover 75 - inlocuire sistem audio |
|
|
Dupa cum spune si titlul, doresc sa inlocuiesc sistemul audio al masinii mele; masina este berlina si vine echipata din fabrica cu Harman-Kardon cu 10 dif + navigatia 4:3 de pe e46 ( MK3 ) . Teoretic, sistemul audio este preluat de pe E46 dar practic difera wooferul + incinta acestuia. Unde bmw`ul are 2 difuzoare potente si o incinta pe masura, difuzoarele masinii mele sunt mai mici si aproape insesizabile ( in fct de melodie ). In momentul de fata , masina are HU tot de E46 dar cel 16:9 si unitatea radio&tv din portbagaj a fost inlocuita cu cele de pe MK4 numite si BM54 din ce retin. Sunt interesat sa gasesc ( gasim cu ajutorul vostru ) o modalitate prin care sa schimb difuzoarele + subwooferele dar printr-o metoda care nu implica boxe/subwoofere prin portbagaj. Nu sunt interesat sa dezlipesc luneta din cauza bassului dar vreau sa isi faca simtita prezenta din interiorul masinii nu doar din spate de pe polita cum se intampla pana acum. Ma intereseaza sa se auda calitativ in egala masura ( inalte, medii si basi ). Pe langa opiniile cu privire la difuzoare, cineva mi-a spus ca ar fi o incercare sa inlocuiesc cele 2 difuzoare din incinta wooferului cu altele mai performante si sa folosesc un filtru de sunet pt a reda doar bassul. In usi, diametrul difuzoarelor este de 16.5 ( toate 4 ) iar in incinta wooferului, difuzoarele au 13cm. Masina are statie audio doar pt woofer. Sunt deschis la orice pareri dar sa fie cat mai "ascunse" vizual.
Masina este intretinuta exemplar si vreau sistemul audio sa fie pe masura.
Multumesc anticipat pt orice pareri!  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|