| |
| Autor |
Mesaj |
osama
Data înscrierii: 06/Apr/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Iun 07, 2008 3:38 pm Titlul subiectului: Rugaminte! Ce Woffer Am De Ales Pentru un Amp Helix SPXL?? |
|
|
Mi-am cumparat de curand un amplificator helix SPXL si vreau sa stiu si eu cam ce woffer ar fi intru totul potrivit pt acest amplificator. de mentionat ca dif p fata am helix esprit 160 si HU alpine cda-9812rb iar statie pt dif un jbl cs60.4
Astept Sfaturi...Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Sâm Iun 07, 2008 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai as dori si niste argumente sa am de ce sa ma leg dak se poate..de ce ala de ex si nu un hifonics de 2500 rms |
|
| Sus |
|
 |
GZ
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai maxim 20 de mil ar fi bugetul unu la mana...doi Ground Zero?nu am auzit pana acum pe nici o masina...cum se aude?vb de calitate sau....ca totusi vad ca arunca niste cifre destul de mari la watti rms...si mi se pare cam bizar ca un woffer de 5000 de watti sa coste 20 d mil.... |
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| By the way....si vine si problema cutiei...bine dar asta dupa ce aleg wofferul... |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Total off-topic :
Osama, ai vazut filmul asta : http://www.youtube.com/watch?v=5F22sYA67j0 ?
Daca nu, ti-l recomand cu caldura  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
GZ
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| osama a scris: | | By the way....si vine si problema cutiei...bine dar asta dupa ce aleg wofferul... |
Pai GZPW 15XQ are pret de lista 1199Euro.
In Germania il gasesti la 1000Euro.
In Romania il gasesti la aprox 850Euro.
GZNW12SPL la fel, pretul de Romania este adaptat pietei Car Audio de la noi.
BTW look here:
http://www.ground-zero-audio.com/english/02_news08_05.htm
GZPW 12SPL - record mondial Street A in dB Drag Racing, cu 20Kw Wrms...
GZNW 12SPL - record Db Cup!
 |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
recomandat e ca ampliful sa fie mai puternic decat subul .... _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. ssrli nu esti normal rad de doua ore si nu ma pot opri cu filmul tau doamne ma doare stomacu
2. osama pentru mine Ground Zero si FI sunt top list mi-au trecut prin mana Radioactive 12xd-al , Radioactive 12'' SPL 1000 W. Cifrele bizare sau cum le-ai numit tu sunt reale. daca rodezi cum trebuie difu de 1000 de w si ai o statie pe masura lui sa nu-i dai distorsiuni , in acest caz bobina incalzindu-se , vei fi "stunned" de ce poate sa faca.
3. daca vrei sa mergi pe gama de SQ ... UITETE LA modelele URANIUM.
Cam atat... si ia bine in considerare ce o zis vrx mai sus:) _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ok...sa zicem ca raman la GZNW12SPL...asta mar cam forta sa mai iau un amp?be-loud au in stoc asa ceva? |
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | | recomandat e ca ampliful sa fie mai puternic decat subul .... |
Pai cum asa?de ce?nu se arde sub p urma? |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
) sati explic asa vag... ca nici eu nu intelegeam chestiile astea.
Explicatie babeasca: Daca amplificatorul este mai mic decat subwooferul , iar subwooferul la un moment dat este pe o melodie care coboara foarte bine in freq. apar distorsiunile , deoarece amplificatorul nu mai are de unde sa isi ia putere , iar atunci intra mai mult curent. (sper sa nu gresesc).
Daca amplificatorul este mai mare decat subwooferul , si bineinteles sa fie setat corespunzator , subwooferul are de unde sa isi ia putere , nu vor aparea distorsiuni deoarece este destula putere in amplif incat sa nu fie fortat acesta. Banuiesc ca o explicatie mai buna ti-ar putea da cei cu ani de experienta .. eu am incercat cat mai simplificat sa explic.
PEACE. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
osama
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alexneo a scris: | ) sati explic asa vag... ca nici eu nu intelegeam chestiile astea.
Explicatie babeasca: Daca amplificatorul este mai mic decat subwooferul , iar subwooferul la un moment dat este pe o melodie care coboara foarte bine in freq. apar distorsiunile , deoarece amplificatorul nu mai are de unde sa isi ia putere , iar atunci intra mai mult curent. (sper sa nu gresesc).
Daca amplificatorul este mai mare decat subwooferul , si bineinteles sa fie setat corespunzator , subwooferul are de unde sa isi ia putere , nu vor aparea distorsiuni deoarece este destula putere in amplif incat sa nu fie fortat acesta. Banuiesc ca o explicatie mai buna ti-ar putea da cei cu ani de experienta .. eu am incercat cat mai simplificat sa explic.
PEACE. |
Mdea...e si asta o chestie....nu am avut de unde sa stiu...sunt inca la inceput
Si in legatura cu subu o sa raman la helix spxl...ca sa fie tot sistemu helix....sper sa fac alegerea corecta:) |
|
| Sus |
|
 |
|