Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sa ma ajute cineva sa ma decid ce cd player sami cumpar!!!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
NRC

Data înscrierii: 13/Feb/2010
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am asa ceva ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P3100UB/ ) si sunt foarte multumit , recomand ! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu87
Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NRC a scris:
Eu am asa ceva ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P3100UB/ ) si sunt foarte multumit , recomand ! Smile

asa, si unde e bluetooth-u ? omu a spus clar de la inceput ca trebuie sa aiba bluetzutz

atti

Data înscrierii: 16/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baieti...am scris mai sus ne aparat vreau sa aibe bluethoot si usb de la alpine ce model miati recomanda .....datimi sfaturi si pareri!!!!!
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-113BT/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-114BTi/
din ce stiu doar aceste modele au sistemul bluetooth integrat, mai sunt si alte modele de la alpine care pot fi folosite carkit, dar este necesar KCE-400BT, care este o unitate bluetooth si costa in jur de 500ron.
Nu stiu absolut nimic despre aceste playere, doar ca difera prin culoare, ca functii audio tind spre mediu.
Din aceste playere pe care le vrei tu, as merge pe pio, arata foarte bine, nu are nici usb si nici cd la vedere si are caracteristici foarte bune.
Personal ca player pt carkit, as alege doar Hamburg mp68, player ce imi da posibilitatea de a accesa agenda, retine in memorie 9numere ce pot fi accesate direct de pe tastatura numerica a player-ului si de a conecta pana la 4 telefoane.
Incearca sa le vezi prin showroom, vezi cat de rapida e conexiunea si cat de usor sunt de folosit.
Sus
atti

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da is modele faine nu stiu la sunet cat de bun sant mai bun e decat pionner? si in schimb nu sant compatibil cu telecomanda......
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, cele 2 alpine nu au telecomanda, un impediment sa zicem, cat despre sunet va trebui sa mergi instinctual, nu vei putea sa le asculti pe ambele pe aceleasi boxe sa iti dai seama. Ce ar trebui sa mai stii e ca, la pio DEH-700BT acel buton rotativ, mare si rotund, e un fel de joystick pt a inainta in menu, are rolul celor 4 sageti.
Sus
atti

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 2:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmmmm,greu ma pot decide da asa cred ca la pioneer deh 700bt raman e super ca si aspect si e destept are o gramada de functi la sunet trebe sa fie mai bun decat un jvs sau sony .....si imi iesel a pretu de 9 mill ,sper ca fac o alegere buna!! voi ce ziceti sincer ?
Sus
fantozzic

Data înscrierii: 22/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:23 pm    Titlul subiectului: invata limba romana !!! Răspunde cu citat (quote)

eu ti-as recomanda sa nu investeti bani in asa ceva , mai bine cauta un profesor de limba romana sa te invete una alta ... sincer ...
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 2:00 pm    Titlul subiectului: Re: invata limba romana !!! Răspunde cu citat (quote)

fantozzic a scris:
eu ti-as recomanda sa nu investeti bani in asa ceva , mai bine cauta un profesor de limba romana sa te invete una alta ... sincer ...

offtopic si cu dorinta de scandal..
considera acest post o avertizare.

orice offtopic va fi sters mai departe.
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Feb 24, 2010 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@atti: Eu unul as merge pe Pioneer daca as vrea un sunet ceva mai calitativ. Din cate JVC-uri am auzit, nu au fost foarte rasarite la capitolul sunet, iar cele care exceleaza nu prea se mai gasesc.
JVC-ul aratat de tine are doar 2 perechi de RCA-uri de 2.5V pe cand Pioneer-ul are 3 perechi de 4V.
Sus
atti

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am hotarat si am decis sa iau un alpine 113 bt is foarte multumit de el merge super fain!!!il pot recomanda la oricine merita toti bani investiti in el!!!
Sus
ValentinRoby

Data înscrierii: 19/Mai/2010

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut!

Vreau sa renunt la radio-casetofonul original al masinii si sa-mi cumpar un MP3 player cu USB. Deoarece nu vreau sa aloc multi bani dar vreau totusi sa aleg un headunit care sa se auda cat mai bine posibil pe boxele masinii, am ajuns la urmatoarele doua variante:

1. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-W4047UAY/

2. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-100EUB/

Poate sa-mi spuna cineva ce ar trebui sa aleg sau daca e vreo diferenta de calitate a sunetului intre ele? Sau daca exista probleme de fiabilitate la ele? Privind problema doar din punct de vedere practic, Kenwood-ul are in plus functie de cautare rapida in rest ca functionalitate si aspect consider ca sunt echivalente.

Multumesc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum