| |
| Autor |
Mesaj |
NRC
Data înscrierii: 13/Feb/2010 Mesaje: 6 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa, si unde e bluetooth-u ? omu a spus clar de la inceput ca trebuie sa aiba bluetzutz _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
atti
Data înscrierii: 16/Feb/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| baieti...am scris mai sus ne aparat vreau sa aibe bluethoot si usb de la alpine ce model miati recomanda .....datimi sfaturi si pareri!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-113BT/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-114BTi/
din ce stiu doar aceste modele au sistemul bluetooth integrat, mai sunt si alte modele de la alpine care pot fi folosite carkit, dar este necesar KCE-400BT, care este o unitate bluetooth si costa in jur de 500ron.
Nu stiu absolut nimic despre aceste playere, doar ca difera prin culoare, ca functii audio tind spre mediu.
Din aceste playere pe care le vrei tu, as merge pe pio, arata foarte bine, nu are nici usb si nici cd la vedere si are caracteristici foarte bune.
Personal ca player pt carkit, as alege doar Hamburg mp68, player ce imi da posibilitatea de a accesa agenda, retine in memorie 9numere ce pot fi accesate direct de pe tastatura numerica a player-ului si de a conecta pana la 4 telefoane.
Incearca sa le vezi prin showroom, vezi cat de rapida e conexiunea si cat de usor sunt de folosit. |
|
| Sus |
|
 |
atti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| da is modele faine nu stiu la sunet cat de bun sant mai bun e decat pionner? si in schimb nu sant compatibil cu telecomanda...... |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, cele 2 alpine nu au telecomanda, un impediment sa zicem, cat despre sunet va trebui sa mergi instinctual, nu vei putea sa le asculti pe ambele pe aceleasi boxe sa iti dai seama. Ce ar trebui sa mai stii e ca, la pio DEH-700BT acel buton rotativ, mare si rotund, e un fel de joystick pt a inainta in menu, are rolul celor 4 sageti. |
|
| Sus |
|
 |
atti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| hmmmmm,greu ma pot decide da asa cred ca la pioneer deh 700bt raman e super ca si aspect si e destept are o gramada de functi la sunet trebe sa fie mai bun decat un jvs sau sony .....si imi iesel a pretu de 9 mill ,sper ca fac o alegere buna!! voi ce ziceti sincer ? |
|
| Sus |
|
 |
fantozzic
Data înscrierii: 22/Feb/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:23 pm Titlul subiectului: invata limba romana !!! |
|
|
| eu ti-as recomanda sa nu investeti bani in asa ceva , mai bine cauta un profesor de limba romana sa te invete una alta ... sincer ... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mie Feb 24, 2010 2:00 pm Titlul subiectului: Re: invata limba romana !!! |
|
|
| fantozzic a scris: | | eu ti-as recomanda sa nu investeti bani in asa ceva , mai bine cauta un profesor de limba romana sa te invete una alta ... sincer ... |
offtopic si cu dorinta de scandal..
considera acest post o avertizare.
orice offtopic va fi sters mai departe. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 24, 2010 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
@atti: Eu unul as merge pe Pioneer daca as vrea un sunet ceva mai calitativ. Din cate JVC-uri am auzit, nu au fost foarte rasarite la capitolul sunet, iar cele care exceleaza nu prea se mai gasesc.
JVC-ul aratat de tine are doar 2 perechi de RCA-uri de 2.5V pe cand Pioneer-ul are 3 perechi de 4V. |
|
| Sus |
|
 |
atti
|
Trimis: Lun Mai 03, 2010 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| m-am hotarat si am decis sa iau un alpine 113 bt is foarte multumit de el merge super fain!!!il pot recomanda la oricine merita toti bani investiti in el!!! |
|
| Sus |
|
 |
ValentinRoby
Data înscrierii: 19/Mai/2010 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 19, 2010 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Va salut!
Vreau sa renunt la radio-casetofonul original al masinii si sa-mi cumpar un MP3 player cu USB. Deoarece nu vreau sa aloc multi bani dar vreau totusi sa aleg un headunit care sa se auda cat mai bine posibil pe boxele masinii, am ajuns la urmatoarele doua variante:
1. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-W4047UAY/
2. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-100EUB/
Poate sa-mi spuna cineva ce ar trebui sa aleg sau daca e vreo diferenta de calitate a sunetului intre ele? Sau daca exista probleme de fiabilitate la ele? Privind problema doar din punct de vedere practic, Kenwood-ul are in plus functie de cautare rapida in rest ca functionalitate si aspect consider ca sunt echivalente.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
|