|
|
|
Autor |
Mesaj |
ionutcdc
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 4 Locație: pitesti
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 5:53 pm Titlul subiectului: sa vad profesionisti si cunoscatorii |
|
|
am un citroen C5 cu 4 boxe normale si nu ma pricep,si vreau"cred eu":
4 boxe de usa de 16 cm,subwoofer,2 tweetere nu neaparat ca are el si nu cred ca are rost sa le mai schimb ,si o statie cred care sa le suporte sau 2,ma gandesc eu la JBL, dar sunt deschis si la variante ca voi stiti mai bine.
nu vreau boxe de spate "cred eu" ca se deschide cu tot cu porbagaj nu stiu denumirea,
cred ca vreu sa cheltuiesc cam 20 25 mil
sunt din pitesti si vreu sa stiu si unde sa le instalez cineva care se pricepe la citroen ca nu vreau sa umble si sa ma trezesc ca scartaie usa sau cine mai stie ce
va multumesc anticipat . _________________ ionutcdc |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 6:29 pm Titlul subiectului: Re: sa vad profesionisti si cunoscatorii |
|
|
hai s-o luam asa:
pe partea de bass, http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/ o sa-ti desfunde urechile bine de tot.
difuzoare de 16 cm, in portiere, merita sa fie in sistem, scoate tweeterele originale, nu cred ca sunt facute pentru o amplificare serioasa. iei 2 perechi de: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6010cs/ (in mod normal as recomanda ceva de la DLS, dar dat fiind ca se modifica preturile, ma abtin), tweeterele lor in principiu n-ar avea probleme sa intre in lacasul celor originale. am ajuns pe la 16-17 mil.
mai trebuie un amplificator serios pentru cei 90 W rms ai difurilor, aici http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.4/ ar scoate untul din ele (si bobina daca nu e setat corect )
suntem pe la 24 mil. mai iei un kit de amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Kit_amplificator_Dietz_20mm/
si ai ajuns pe la 25 de mil, si un sunet de invidiat, cu conditia ca pe viitor sa renunti la HU original (cred ca vrei sa-l pastrezi din moment ce nu zici nimica). adaptorul High/Low necesar nu va fi destul pentru un maxim de calitate. |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus.... ii amplifici si difuzoarele spate.... ??? parca cel mai bine ii pui ceva mai slabutz pe spate... si amplifici doar fata ... parerea mea acum si de banii domnului  _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca avea difurile pe spate sub lupa, nu ii recomandam amplificare. dar fiind tot in portiere, mai spre podea, putina putere in plus zau de strica. |
|
Sus |
|
 |
ionutcdc
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi
daca am inteles e vorba de 2 statii jbl si sub
dar la boxe nu am inteles
la acel pret e vorba de o singura boxa sau de un set adica 2 si tweeter
dar care sunt cele mai tari sisteme la vanzare _________________ ionutcdc |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
preturile sunt la pereche, adica 2 woofere si 2 tweetere. cele mai bune zic eu la dimensiunea asta sunt DLS http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/
dar si pretul e pe masura. oricum, aplificatorul care ti-l recomand eu, se impaca de minune cu astea.
ar mai fi si C36 si R6A, astea ar fi ceva mai galagioase, oricum toate 3 sunt f bune. din auzite, le-am auzit pe surorile mai mici de 13 cm. suna brici toate 3. |
|
Sus |
|
 |
ionutcdc
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma duce cam 30 mil cu dls dar ceva boxe de la jbl
si vreau sa te mai intreb ca vad ca te pricepi unde sa le instalezi si daca imi da panourile jos
iar de cd nu il schimb ca se duce aranjamentul de pe bord si e masina noua si nu prea vreau asta
iar una dintre griji e aceea de a nu umbla prea mult prin ea ca stim cum sunt romanii
si nu vreau sa zdrancane sau mai stiu eu ce _________________ ionutcdc |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
orice dif decent ai baga in portiere, ar fi bine inainte sa faci un efort financiar si sa iei niste folii de insonorizare (dynamat). mergi la un atelier, daca iei produsele de la be-loud, vezi ca iti pot recomanda baietii ateliere unde poti face treaba asta. cu folie, nu-ti mai fa griji de zbarnait plastice. daca nu vrei sa renunti la HU original, (te inteleg, dar vezi ca exista diferite adaptoare si completari ptr borduri, astfel incat si un alt HU va arata foarte bine in bordul tau), va trebui sa cumperi adaptor High-Low pentru a da semnal cat de cat calitativ in amplificatoare. Cat despre difurile JBL, sunt foarte bune si ele, mai putin seria CS, care e o serie excelenta pentru Player, deci nu pentru amplificare. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|