|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
PaulM Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 130 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: Sal 2 all , ajutor alegere sistem fata |
|
|
Sal 2 all , ajutor alegere sistem fata undeva pana in 5mil maxim ... eu as vrea in 5mil astia sa fac si o insonorizare daca se poate .Precizez caci difurile vor fi prinse de fata portierei altfel nu am cum . Vor fi amplificate de o petarda de statie Magnat Ultra 4000 in modul 4 ohmi, in punte: 2 x 130 W RMS , cu toate ca asta insemna ca o sa dea mono in difuri , sau sa o folosesc in 2 ohmi caci atunci cica are 2 ohmi, stereo: 4 x 65 W RMS ?! 65W RMS per canal fata sper sa fie destul de tare sa faca fata la sub cu toate ca nu prea cred , asta ar insemna sa pun si ceva difuri pe spate da cu alta ocazi caci nu cred ca mai imi raman bani , voi ce recomantadi ? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti recomand DLS, seria reference, modelul ti-l alegi in functie de buget si performantele amplifului. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|