|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
besianu
Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 1:43 am Titlul subiectului: sal, am o dilema: pe cielo gaz ; sub |
|
|
sal, sunt nou pe aici si am si eu cateva intrebari la care dk aveti amabilitatea si cheful necesar sa-mi raspunde-ti.
am un cielo si imi cam place bass-ul, dar si gaz-ul pe masina, cum sa fac, k nu stiu deloc la care sa renuntz. Are cineva, un sfat va rog, sau le aveti pe amandoua....
Or exista alte modele de butelie, sau sa pun sub-ul......unde.....
Va multumesc!!! |
|
| Sus |
|
 |
Audiophil

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: Crangasi, Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 1:59 am Titlul subiectului: Re: sal, am o dilema: pe cielo gaz ; sub |
|
|
| besianu a scris: | sal, sunt nou pe aici si am si eu cateva intrebari la care dk aveti amabilitatea si cheful necesar sa-mi raspunde-ti.
am un cielo si imi cam place bass-ul, dar si gaz-ul pe masina, cum sa fac, k nu stiu deloc la care sa renuntz. Are cineva, un sfat va rog, sau le aveti pe amandoua....
Or exista alte modele de butelie, sau sa pun sub-ul......unde.....
Va multumesc!!! |
este un subwoofer activ cu dimensiuni foarte reduse de la Pioneer.. nu l-am gasit pe Be-loud dar daca esti din Bucuresti ai putea da o fuga pana la Carrefour Orhideea acolo il au de anu trecut ..
Sau incearca asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWE-1000/
Sper ca ti-am fost cat-de-cat de folos .. !  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|