|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 11:46 pm Titlul subiectului: SAL SAF 2070 |
|
|
salut! am un logan pe care mi-am montat un player sony cdx gt-212, o statie SAL SAF 2070, 4 boxe blaupunkt (cele standard de pe logan) , 4 tweetere blaupunkt si acum un subwoofer JBL GTO 1260 BR. problema este ca nu stiu cum sa reglez statia in asa fel incat sa am un bass clar si cat mai tare ma poate ajuta cineva? stiu ca statia e cam slaba pentru sub, dar pentru moment ma multumesc. nu vreau sa ard nimic... tin sa mentionez ca toata manopera e facuta de mana mea, cu cabluri luate din titan...dinalea rosu cu negru...cele putin mai groase la 0,8 lei/m. mufele la fel, sunt improvizate, si pana acum mi s-a ars siguranta la statie o data. in acelasi timp mi-a murit si bateria complet, astfel incat nu a mai mers nici dupa o noapte la redresor, asa ca a trebuit sa cumpar alta...nu am condensator si nici nu intentionez sa ma duc la vreun service.. e alt sentimentul cand e facut de mana mea . am nevoie de niste sfaturi.. multumesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 9:38 am Titlul subiectului: Re: SAL SAF 2070 |
|
|
cabluri: minim 10mm2, siguranta macar de 40A pusa imediat dupa borna bateriei. cablul + tras de la baterie in portbagaj continuu, iar - din portbagaj de la un surub ceva. mai subtiri si vei gatui statia. astea sunt lege. asa ca rupe din buzunar 800.000 si nu te juca cu focul (la propriuzis):
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV_Classic_10mm/
da-i de mancare statiei atat cat are nevoie si mai vorbim dupa aia de reglaje. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
e de apreciat dorinta de a face totul cu mana ta, stim cu totii sentimentul.. dar pune neaparat un kit de alimentare special facut pentru asta pentru ca altfel o sa ai numai probleme, de la performante slabe in cel mai fericit caz pana la masina incendiata in cel mai rau.
Nu mai improviza nimic ca te joci cu focul, exact cum zice asus, la propriu! |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cablurile de alimentare le-am tras direct de la baterie cu cablu destul de gros pana in portbagaj la statie. nu e legata de caroserie. si pe unul din ele am intrerupator, asa ca nu merge incontinuu |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrerupator se pune pe cablul remote, nu pe + sau masa _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 8:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| din cate stiu eu, cablul remote e cel care se leaga de player, nu? ei bine, eu nu am asa ceva... am alimentare cu electricitate direct la baterie, (cu un intrerupator) si de la player nu vin decat cablurile audio. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|