|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 7:29 pm Titlul subiectului: sal.. |
|
|
| am si eu un opel astra 2002 5 usi si as vrea sa schimb difuzoarele de pe el ..am un deh 2820 si 2 boxe in usa din fata si 2 in usa din spate + un tweeter mai sus ....cred ca au 13 cm difuzoarele nush sigur poate voi stiti mai bine.recomandati-mi si mie niste dif ...pe fata sa fie coaxiale iar cele din spate sa fie sistem sau ar fi mai bine sa le schimb pe cele din usile din spate iar pe cele din usile din fata sa le las asa si sa imi iau altele mai mari la luneta.nu vreau sa le amplific sa fie direct pe hu si bugetu cam de 5-6 mil ma gandeam la coustic sau la mtx da voi stiti mai bine care se potrivesc pe masina si pe hu.ms anticipat |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
incerca sa cauti sistem pe fata pentru ca de acolo te intreseaza sa vina sunetu, nu sa il simti in "carca" _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|