|
|
|
Autor |
Mesaj |
BOOM
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: sal... |
|
|
am un amplif mac audio mpx 2500 si un subwoofer mac mp tube 30.amandoua au 240 watti.spuneti mi pls cu sa setez statia levelu si bassul deocamdata le am pe amandoua cam in 3 sferturi si nu prea scoate tot din tub. |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar trebui sa scoata... esti sigur ca ai legat bine statia? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
adica nu scoate tot din tub?ce ai vrut sa zici?seteaza si tu bassu pe la 50-75 de hz. si volumu nu il da la maxim ptr ca apar distorsiuni,si inca ceva subwooferul este legat in punte pe statie? _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|