Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sal.. un pic de help plz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
zevzec

Data înscrierii: 03/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Sal.. un pic de help plz Răspunde cu citat (quote)

salut!
am o intrebare.. dak ma puteti ajuta.
vreau un player care sa fie bun k un pioneer deh-p40mp dar sa aiba design diferit, dar cu aceleasi caracteristici, dak intelegeti ce spun.. tot in jur de 5mil-6 max, pt k nu`mi place deloc design-u la pioneer.. decat la alea scumpe... ma intelegeti ? sper k da.. astept un raspuns, ms !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9881R_-_RB/
zevzec

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pt raspuns..
E vreo diferenta intre niste dif ovale fatza de cele rotunde ?? adik se merita sa gauresc Loganu in spate pt niste ovale.. Sunt mai diferite la calitate.. la bass.. ?? sau pot pune rotunde pe spate la logan.. ?? bassu nu vreau sa fie prea mare.. k mi`ar trebui amplif.. da vreau sa se simta.
Si pe fata la logan ce dif imi recomanzi ?
m`as fi orientat spre astea:
fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13CS/
spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C3/
si player Alpine-u care l`ai zis u.
Dar nu sunt prea slabe dif fata.. ?? adik ma gandesc sunetu tre' sa se auda in fata, nu sa`ti vina din spate.. Confused?
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca o sa fii foarte multumit de ce ai tu acolo, ai toata linia alpine, o sa iasa bine Wink si nu, boxele fatza nu sunt slabe, sunt chiar foarte bune!
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dak vrei mai multa putere pe fata deja o sa-ti trebuiasca statie ptr ca un CDplayer scoate in jur de 4x25W RMS,iar tu ai de 30W eu zic ca o sa se auda bine, parerea mea.
zevzec

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu man cat scoate un player.. Very Happy da am intrebat asa sa fiu sigur.. k la asta ma gandeam sa nu fie prea puternice dif de pe fata.. si sa se auda mai tare spatele..
Sus
zevzec

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt k dak le cumpar n`am chef sa dau bani la luna sa le schimb... Le cumpar si sa fie acolo cand ai nevoi de muzik..
dif astea.. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13C2/ nu sunt la fel ca celelate.. ? dc sunt mai scumpe ? Smile ca au tweeter-ele separate.. ??
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam asta cred ca e diferenta Smile acum am observat si eu... dar da-ti seama.. costa si tweeterele, costa si filtrele Wink deci nu sunt scumpe degeaba
zevzec

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai tweeter-ele le inteleg.. da firele nu ti le da la orice dif ?? Question sau numai la dif scumpe se dau fire ?? Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 6:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a zis "FILTRE" NU "FIRE" Laughing Laughing Laughing
zevzec

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

opsss.. exqzmi.. my mistake.. srry Very Happy
Sus
zevzec

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pana la urma care sunt mai bune.. alea mai scumpe ?? Very Happy Question
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clar difurile sitem (alea mai scumpe) pt ca poti sa iti pui tw aproximativ la nivelul urechii, iar asta influienteaza mult calitatea sunetului.
autonero

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Plus, este fader la player, ca sa "mishti" sunetul mai in fata sau mai in spate.

Asa, ca sa nu mai fi stresat ca se aude mai tare spatele sau fata Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum