|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Lun Aug 03, 2009 12:44 am Titlul subiectului: Salut, all cerere conf. |
|
|
Salut dupa multe cautari pe saitul dat citind aproape tot forumul, iata ce sistem mi-am alcatuit. Precizez ca nu vi aplifica difuzoarele, vor fi amplif doar de un player ce da 50-60 wats. Am nevoie de un sunet clar, iar deoarece masina e spatioasa dupa sfaturile unora pe fata am degand sa pun un sistem helix : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
iar pe spate voi ancerca sa largesc gaura si sa pun difuri de 20 de 3 cai, deoarece va repet ca e o masina destul de spatioasa : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Dark_Power_203/
As dori sa am un sunet de calitate cu ceva bass sa tina, la volum mediu-mare difurile sa sune bine, nu am degand sa umblu cu ferestrele deschise sa ma auda toti . Am nevoie doar sa schimb difurile originale. Am nevoie de sfatul unor oameni ce se pricep an sisiteme. Anca o antrebare va suna mai bine daca pe spate vor sta difuri de 20 an pofida celor de 16, va conta mult? Daca da, atunci sunt gata sa lucrez la usa ca sa ancapa difuri de 20. CUM VA SUNA SIST? SI DATI SI VOI CEVA EXEMPLE!!! _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Lun Aug 03, 2009 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu cred ca o sa gasesti player care sa scoata 50-60w, ele defapt scot pana in 30 w rms. asa ca nu te arunca foarte mult la puterea difuzoarelor ca nu merita, doar daca le vei aplifica ulterior. in rest nu pot da cu parerea la firme si etc ... |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Aug 03, 2009 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nici macar 30 W rms nu o sa gasesti la nici un player, poate 18-22 W, sistemul ce vrei sa-l pui pe fata este ok din punct de vedere calitativ, dar oricum merita amplificat....iar cele pe spate de 20 cm....nu stiu ce sa iti zic, daca nu le amplifici mare branza nu o sa faci. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

|
Trimis: Lun Aug 03, 2009 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci pentru raspuns, ansa tot ce ati spus eu deja stiam de acest lucru, de aceea nu ma arunc la difuri cu foarte multi watsi- an jur de 60-80 minim. Ansa mar interesa foarte mult daca se va auzi mai bine antr-o masina cu spatiu mai mare difuri pe spate de 20 decat de 16,5 la aceiasi watsi. Ma gandesc la aceia ca alea de 20 toate merg 3 canale. DFeci nu stiu ce sa fac. Antr-o masina spatioasa sau pun helixurile alea pe fata si ceva de 20 pe spate, sau pun sistemul de la xelix pe fata si pe spate tot xelix ansa coaxiale. Asta m-ar interesa foarte mult, astept raspunsuri! _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|