| |
| Autor |
Mesaj |
ovidiu_d
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: Salut! Am si eu o intrebare? |
|
|
A mai luat cineva difuzoare de la Coustic? Eu nu am mai auzit de firma asta pana acum si sunt curios sa stiu daca cineva le-a auzit mergand. am un 206 si vreau sa-i schimb difuzoarele cu CX653 si CX502 pentru fata si spate. Din cate am vazut eu sunt facute de firma care fac si mtx(ar trebui sa fie ceva bun ) |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am auzit pe site, mtx-urile ar scoate mai mult bass decat niste boxe originale de la bmw seria 3 2002... de inalte nu se mai pune problema.
eu zic sa iei mtx, dc vrei sa fi sigur multumit
eu am luat jbl, dar fara amplificare nu se aud mai bine ca boxele originale. dar nu ma pronunt, erau din seria GTO (4ohm, generat
[aici a scris ceva virusul lui Audi_A6. Mihai] |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am auzit pe site, mtx-urile ar scoate mai mult bass decat niste boxe originale de la bmw seria 3 2002... de inalte nu se mai pune problema.
eu zic sa iei mtx, dc vrei sa fi sigur multumit
eu am luat jbl, dar fara amplificare nu se aud mai bine ca boxele originale. dar nu ma pronunt, erau din seria GTO (4ohm, generatia veche) si din cate am inteles doar seria CS e pt HU, celelate , GTO, GTI ar fi facute pt amplificare
mergi pe MTX. |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu_d
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu nu vreau sa le amplific, nu cred ca ar avea sens (ma intereseaza sa se auda si basul cat de cat pana imi iau statie si subwoofer), vreau sa folosesc pioneer DEH-30MP si nu cred ca ar avea nevoie de amplificare pentru difuzoare. Sa inteleg ca si cele coustic ar fi bune? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, scapa de rog de virusul ala sau ce zici ca ai pe calculator ca poluezi forumul.... iti dubleaza mesajele, taie bucati din ele si le inlocuieste cu texte in engleza si link-uri aiurea.
Schima te rog si parola contului de pe forum ca sa fim siguri... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca oricum iti pui si subwoofer, nu cred ca mai conteaza bass-ul celor din usi... poti sa mergi pe coustic.
iar cu diferenta de bani poate investesti intr-un sub mai bun, undeva pe la
[aici a scris ceva virusul lui Audi_A6] |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca oricum iti pui si subwoofer, nu cred ca mai conteaza bass-ul celor din usi... poti sa mergi pe coustic.
iar cu diferenta de bani poate investesti intr-un sub mai bun, undeva pe la 300w
{O sa schimb si parola, dar nu are nici o legatura.. pana nu scap de el.
o modalitate ar mai fi sa nu mai scriu pe forum} |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar cu diferenta de bani poate investesti intr-un sub mai bun, undeva pe la 300w
{O sa schimb si parola, dar nu are nici o legatura.. pana nu scap de el.
o modalitate ar mai fi sa nu mai scriu pe forum} |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
audi A6 ce ai patit ??
ai luat prafuri ???  |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
el nu a patit nimic...pc lui da  |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu_d
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| ca subwoofer voiam pioneer TS-W306C iar statia jbl CS60.2. difuzorul nu am avut ocazia sa-l ascult dar cred ca e ceva de capul lui, poate ma lamureste si pe mine cineva care a auzit cum cum merge, statia am auzit-o la un amic cu un dif jbl GT4-12,nu mi-a venit sa cred cum se auzea, zbarnaia toata masina (cei drept este un c3 care are porbagajul cam mic, dar sunt convins ca statia este foarte buna) |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
60.2 e prea mica pentru cei 400W ai lui 306...
cu un amplif mai bun o sa poti scoate un bas cel putin dublu ca intensitate decat cu 60.2 care in principiu este gandit pentru difuzoare si woofere slabute (preconizez un 4-5db in plus)
306 e un dif bun. |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu_d
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, stiu ca statia este slaba ca putere, am ales-o pentru ca am auzit cum merge si ca este jbl, de exempl MAGNAT Rock 4000 (aproape la acelasi pret cu jbl CS60.2)se aude la volum pe jumatate, nici nu se compara cu jbl chiar daca au aceeasi vati. Pe mine ma intereseza sa se auda clar fara distorsiuni la volum tare. Sunt de parere ca nu trebuie sa dai o groaza de bani pe aparatura doar ca sa zbarnaie tabla pe ea iar in interior sa nu poti sa stai mai mult de 5 minute pentru ca te ia durerea de cap de la atata bass, in interiorul masinii trebuie sa ai un sunet clar fara distorsiune char si atunci cand dai volumul la maxim. o asemenea investitie nu mai poate fi recuperata. modificarile audio se fac pentru crea o ambianta mai placuta la volan si de ce nu pentru unii de fite
ok, deci pioneer merita, eu nu am avut ocazia sa-l aud si imi pare rau, cred ca in final o sa-l aud la mine  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
la maxim niciodata cu nici un echipament nu se va auzi bine, cu atat mai putin cand acel echipament e din clasa entry !!!
daca vrei claritate la volum mare cumpara un amplificator mai puternic, care sa poata oferi puterea de care are nevoie subul tau fara distorsiuni mari. |
|
| Sus |
|
 |
|