Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

salut. am si eu o intrebare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
costyn

Data înscrierii: 07/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 2:52 pm    Titlul subiectului: salut. am si eu o intrebare Răspunde cu citat (quote)

am o dacie berlina si as vrea sa imi achizitionez un sub si amp.deocamdat e dotata cu un hu sony cdx , fata jbl cs si nu mai stiu oricum au 50 w rms , spate infinity de 100 rms , si as vrea sa stiu ce sa aleg : gto 1200b + rock 600 sau gto 1204 br + rock 800 . as vrea sa amplific spatele deecamdata si sa tai basul pe boxele din spate. multumesc pt raspunsuri anticipat Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gto1204+the rock 800 va fi bestial Twisted Evil
Sus
costyn

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu montajul cum fac? dupa ce le comand pot sa ma duc in buc sa le iau sa le si montez? eu sunt din gr si nu exista asa ceva pe la noi prin oras. cam la cat ma duce montajul?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti le putem trimite noi oriunde in tara prin curier.
Daca vrei sa vii pana la Bucuresti te putem ajuta noi si cu instalarea, costurile ar fi:
Conectica:
Kit de cabluri 20mm: 90 RON
Cablu RCA 5m suplimentar (daca ai mai multe preout-uri pe player) sau 2 adaptoare RCA Y: 20 ron.
Manopera:
instalare amplificator + subwoofer: 65 RON
Recablare difuzoare spate pe amp: 20 RON

Te asteptam!
Sus
costyn

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MERSI O SA VA DAU EU UN TEL SAPT VIITOARE CA SA DAU COMANDA SI SA IMI SPUI UNDE IN BUC AVETI SERVICE SI CAND VIN PT MONTAJ
Sus
costyn

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MIHAI CE ZICI SA ALEG THE ROCK 800 + GTO 1204BR SAU ALTCEVA?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rock 800 cu 1204BR este o combinatie mai buna decat Rock 600 cu 1200B, asta e clar.
Daca te mai poti intinde la buget ar fi si mai bine GTO 75.4 + 1204BR in loc de Rock 800 (si Rock 800 insa este super OK).
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jbl-u poate fi folosit in punte (o singura iesire pt sub)

cat are in 4 ohmi sau e stabil in 2 ohmi ?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL GTO 75.4 merge pe 2 ohmi dar stereo, adica 4 canale, fara woofere.
Poti sa legi 2 canale in punte si obtii in jur de 290W RMS la 4 ohmi. In cazul asta impedanta minima e 4 ohmi.

Asta e de fapt valabil pentru toate statiile de pe site-ul nostru. Toate merg in 2 ohmi stereo si in punte pe 4 ohmi.
Daca ai fi avut nevoie de o statie pentru un woofer de 2 ohmi sau mai putin iti trebuia o statie mono.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da... am cercetat si io si am vazut cum se pot lega difuri pe ea...
mai bine cred ca merge doar pt sub magnat the rock mono si e cam la acelasi pret...
Sus
costyn

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi pt raspunsuri dar raman cu the rock 800 nu am un buget asa de mare si in primul rand ar trebui sa schimb masina si pe urma........
cum fac cu comanda eu sa zic ca o sa fac rost de bani pe marti miercuri cand as putea sa vin sa o si iau sa si le montez ? problema e ca nu ma prea pot invoi de la servici. Question
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cand ai banutzii trimite comanda prin formularul de pe site sau pe email si le ai in aceiasi zi (daca primim comanda de dimineata, inainte de ora 12). despre instalare vorbesti cu agentul nostru care ti le va aduce, avem mai multe variante posibile, chiar si sambata.. depinde de programul tau.
include si kit-ul de cabluri de 20mm in comanda daca nu ai deja.
Sus
costyn

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa o sa fac o sa iau si cablajele tot de la voi ,poate pe joi- vineri , o sa dauy comanda cu o zi inainte si va dau u tel sa stabilim detaliile
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te asteptam!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum