|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Nova Gt
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: Salut! Ce difuzoare merg mai bine pentru Pioneer Deh 2900 MP |
|
|
Salut! Am un pioneer deh 2900 mp, si vreau sa imi cumpar niste difuzoare! Am o Dacie Nova, cu placa din spate decupata deja, dar difuzoarele de akolo sunt niste bleauri....
M-am gandit la niste TS-A6911 tot de la Pioneer pentru spate. Ce parere aveti? Le poate ridica bine CD-playerul, sau am nevoie de amplificare? In viitor, o sa imi iau si unele mai mici de 10-13 pt fata, dar as vrea deocamdata unele de putere mai mare..
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
|
Trimis: Lun Mar 12, 2007 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
anyone?  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
|
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am pe pioneer mtx xt693 si sunt foarte multumit de ele
tinand cont de faptul ca mtx si coustic au acelasi producator, si ca, coustic sunt mai ieftine decat pioneer, cred ca coustic ar fi o alegere buna
daca te uiti la raspunsul in frecventa a celor pioneer .. e o exagerare comerciala |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|