| |
| Autor |
Mesaj |
darky19
Data înscrierii: 05/Dec/2006 Mesaje: 14
|
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Cineva care se gandeste la sub in incinta sealed! bravo! buna alegere!
in ceea ce priveste materialele de izolat, renunta sa mai platesti brand-ul!
rigidizare super o da stp bimast standart - 130 ron / pachet (1.35 mp)
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Bimast_Standart/
Identic cu dynamat extreme este stp vibroplast m1 (mihai tot o tine pe a lui ca nu sunt la fel, ca dynamat e mai gros, du-te si convinge-te singur la el la atelier daca e ) - 155 ron / pachet (1.35 mp)
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1/
Difuzoare pe fata, mergi pe 16 cm ! intra cu ajutorul unor inele adaptoare din mdf, are mihai la atelier.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/
ampliful de subwoofer e puternic, daca o sa mai vrei un subwoofer nu o sa ai probleme.
Amplificator pt difuzoare iti trebuie in 2 canale, nu in 4.
ia-l si pe asta in considerare http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2000TX/
Playerul e ok, are 2 perechi iesiri rca, una pentru fata, una pentru subwoofer! |
|
| Sus |
|
 |
darky19
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoare fata as merge fara probleme pe 16 cm chiar ma gandeam un singur lucru nu stiu . Trebuie taiat din tabla sa intre?
Am ales amplif pe 4 deoarece vreau sa amplific toate cele 4 boxe de la aceasi unitate si HU nu poate asta .
La insonorizare chiar nu stiu ce sa fac o sa mai astept pareri si la sfarsit iau o decizie sper sa fie buna  |
|
| Sus |
|
 |
pidigi Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 60 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dorin a scris: | | Identic cu dynamat extreme este stp vibroplast m1 |
E o mare diferenta intre M1 si Xtreme.M1 e la fel ca si Originalu de la Dynamat..Ce e identic cu Dynamat Xtreme e Bimast Bomb.Dar la pret castiga Dynamat... |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pidigi a scris: | | dorin a scris: | | Identic cu dynamat extreme este stp vibroplast m1 |
E o mare diferenta intre M1 si Xtreme.M1 e la fel ca si Originalu de la Dynamat..Ce e identic cu Dynamat Xtreme e Bimast Bomb.Dar la pret castiga Dynamat... |
esti tu sigur ? ai tinut dinamat extreme in mana alaturi de vibroplast m1? eu in nenumarate randuri, aseara chiar la be-loud, pentru ca atunci cand le ziceam nu ma credeau!
dynamat extreme are 3 mm la primavara( pe masurate are fix 2mm) , iar bimast bomb are 5 mm, si sincer bag mana in foc ca tu nu ai vazut bimast bomb! |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum am vazut ca ai scris difuzoare fata spate!
playerul nu are 3 perechi iesiri RCA!
Pe spate nu pune componente, pune coaxiale! si pe spate merg de 16 cm cu acele inele adaptoare! |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pidigi a scris: | | dorin a scris: | | Identic cu dynamat extreme este stp vibroplast m1 |
E o mare diferenta intre M1 si Xtreme. |
Da e o mare diferenta ... de pret poate ...
Pus unu langa altu sunt identice, difera scrisul de pe folie ... |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
dorin, o sa te contrezic pe tine prima data.
m1 - grosime 2mm si densitate (publicata) jumatate decat a xtreme-ului.
extreme - grosime 4mm
concluzia : 2 straturi de m1 = 1 strat de extreme.
sincer sa fiu, proprietatile materialelor sunt diferite. adica adeziune, rezistenta la temperaturi ridicate si coborate, materialul in sine.
si acum pidigi : dynamat original are alta suprafata fata de m1. materialul este cu totul diferit.
va rog nu mai spuneti "materialul x" este identic cu "materialul y". repet : desi arata la fel, 2 placi de material insonorizant difera extrem de mult prin compozitia lor. si compozitia influenteaza comportamentul lor la conditiile la care sunt supuse in masini.
Ultima modificare efectuată de către ssrli la Joi Oct 04, 2007 1:56 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
darky19
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu te opreste nimeni sa cumperi un adaptor Y pentru rca.
si atunci, din 2 pre-outuri o sa ai 4. |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, asta e bun
Diseara o sa fac poze, si o sa vedem. Eu ma refeream la prima vedere, nu am facut teste de rezistenta la inghet si sa ii aflu temperatura de fierbere ))))
Va rog frumos sa cititi specificatiile pt dynamat extreme. mai ales valoarea Thickness: 0.067" (1.7mm)
http://dynamat.com/technical_specs_dynamat_xtreme.html |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e ok si splitter, insa nu mai ai control balans fata / spate! si sincer nu cred ca o sa iti placa sa dai mai tare pe fata din statie, nu iti place, te duci iar cu surubelnita si dai mai incet. Iar diferenta de pret nu e asa mare! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dorin a scris: |
da, asta e bun
Diseara o sa fac poze, si o sa vedem. Eu ma refeream la prima vedere, nu am facut teste de rezistenta la inghet si sa ii aflu temperatura de fierbere ))))
Va rog frumos sa cititi specificatiile pt dynamat extreme. mai ales valoarea Thickness: 0.067" (1.7mm)
http://dynamat.com/technical_specs_dynamat_xtreme.html |
greseala mea
acuma pregatesc cenusa ritualistica  |
|
| Sus |
|
 |
darky19
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prea aiurea sa ma bag in portbagaj sa dau volumu mai incet sau mai tare.
Oricum initial pe asta il vroiam
Cu HU , boxele fata+spate am hotarat .
De subwoofer si amplif ce ziceti ?
Apropo imi trebuie condensator si baterie suplimentara? |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu la motorul de 1.6 si alternatorul aferent am avut si un condensator de 1Farad. Nu am probat fara! e posibil la maxim sa palpaie farurile fara condensator!
Ampliful e ok, subwooferul e ok, insa sa stii ca nu o sa se auda bassul de afara de pe trotoar, doar in masina o sa se auda!
te poti gandi si la un condensator. Daca nu pui condensator, o sa trebuiasca 2 distribuitoare, sa poti duce cabluri la ambele statii! distribuitoarele o sa coste si ele acolo 50 -100 ron! asa ca mai bine mai pui ceva, si aia sunt banii de un condensator. |
|
| Sus |
|
 |
|