|
Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu sta direct pe podea, evident...
are niste mici picioruse de cauciuc care tin woofer-ul la cativa mm de podea.
showroom-ul ala e. poti sa faci programarea prin intermediul nostru sau sa suni direct, sa ceri cu Radu si sa spui ca vii din partea Be-loud. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles. Ok, merci pentru ajutor. Ma gandesc cum fac si revin! |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Mai 09, 2009 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
De deranjat vecinii fii sigur ca-i vei deranja  |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 11, 2009 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma am achizitionat un JBL ES250P...din pacate, imi ajunge de-abia Joi, mi l-a cumparat si mi-l aduce un prieten din America - 300 dolari. L-am luat datorita pretului, chiar sunt curios cum se va auzi...Ce credeti? In primul rand despre pret si in al doilea rand despre el? Mi l-a cumparat fara sa ma mai intrebe, adica nu ii dadusem confirmarea sa il si achizitioneze ci doar sa se interese despre el, dar acum faptul e consumat, sper sa fie bun. Mi s-a parut foarte ieftin acolo... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Mai 11, 2009 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pentru achizitie.
intrebare: CU CE ti-l aduce din usa? e cam greu si mai ales cam mare pentru avion... vine cu vaporu?  |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 11, 2009 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu, asta nu stiu nici eu! El vine cu avionul si stie cat costa sa transporti asa ceva! Eu stiu ca e cam 13 euro kilogramul in plus peste bagaj x 25 kg cat are intreaga cutie cu tot cu ambalaj ar veni undeva la 325Euro. Habar nu am, eu i-am spus cat costa aici, deci stia ca trebuie sa ne incadram sa il luam mai ieftin pentru ca altfel preferam sa il iau de aici (singura diferenta ar fi ca de acolo are 5 ani garantie internationala, aici banuiesc ca ar fi avut minimul legal, adica 2 ani). Sincer trebuie sa mai vorbesc astazi cu el pe messenger, pt ca el mi-a lasat offline ca l-a si cumparat si ca e f mare cutia si f grea si sa vada cum il transporta pe avion si sa incerce sa nu ii ia si vama! Chiar sunt foarte curios sa se faca ora cand putem discuta sa vedem cum a gandit el intreaga faza...Eu i-am spus doar sa se intereseze de modelul asta pentru ca imi convenea pretul, nu sa il si cumpere fara sa discutam la cat ma ajunge cu transport si alte taxe! Va tin la curent, cum am facut si la cat am iesit...Oricum incredibil cat sunt de ieftine acolo...este de pe un site cu "com", se numeste JR. Vezi acolo... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Mai 11, 2009 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
"garantia internationala" de 5 ani nu se aplica din pacate in Romania. de fapt in Romania nu vei avea nici un fel de garantie pentru el. Firma importatoare a brandurilor Harman nu are nici o obligatie legata de garantii internationale, ei nu sunt reprezentanti ai Harman ci doar distribuitor pentru Romania.
Tinand cont si de costul transportului, vezi poate nu e prea tarziu sa-l dea inapoi si sa recupereze banii. |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 11, 2009 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu, sa vedem, din moment ce l-a luat a gandit el ceva cu transportul...In legatura cu garantia, atunci sper sa sa nu pateasca nimic sau vad cum il pot trimite inapoi in caz ca se intampla ceva...Dupa-amiaza o sa aflu cum rezolva cu transportul...Sper sa fie bun Sub-ul pentru ca eu nu l-am auzit nicaieri... |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 13, 2009 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
V-am ramas dator cu un raspuns! Maine imi ajunge subwoofer-ul! Va veni prietenul meu cu el in avion, la cala! Va anunt maine cat am platit vama...ca si greutate este ok, pentru ca el vine cu KLM si are permis din America pana aici sa aiba 2 bagaje la cala de cate 23 kg. Sub-ul ambalat are intr-adevar 24 kg deci voi plati 1kg extra + vama. Maine va zic cat a fost vama...din ce am vorbit eu cu cineva de la vama ar fi vorba de 5.95% (tva inclus) din valoarea pe care o estimeaza ei pentru bunul respectiv...chiar daca sa zicem ca ar fi evaluat la 500 de dolari (si nu la 300 cat a costat el acolo), tot ar insemna doar 29.75 Dolari...dar stiti cum se zice: "calculele de acasa nu se potrivesc niciodata cu cele din piata"...sa vedem... |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Mai 14, 2009 8:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Si sa ne spui cand iti vine subu cum se aude... sunt curios  |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 14, 2009 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt super curios cum se aude...la ora 3 ma duc la aeroport...sper in primul rand sa ajunga intreg de la cala...e ambalat bine dar cine stie... |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 14, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok. A sosit...Fara nicio taxa ca si kilogram, fara nicio vama, fara nimic...Deci 300 Dolari pret final, am iesit super bine si a fost foarte bine transportat...Problema este pt America, imi trebuie transformator! Imi trebuie sa stiu power consumption la el, ca nu gasesc pe nicaieri scris, nici pe el, in niciun pdf, nimic! Ce sa fac? |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 14, 2009 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe spatele lui scrie AC 120V ~ 60Hz 2A. Deci ce transformator mi-ar trebui? Am vazut ca exista de 300W, 400W, 500W, etc. Stie cineva? pls |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata, am revenit, nu am mai scris nimic pentru ca m-am insurat Sambata si nu am mai avut cand. Mi-am cumparat transformator si vreau sa va spun ca este incredibil cum se aude. Imi place mult si calitatea si puterea. Este totusi mult prea puternic pentru un apartament, efectiv vibreaza lustra, geamurile bibliotecii...se aude incredibil de puternic...recomand fara nicio problema...nu sunt genul sa fiu subiectiv, chiar sunt foarte critic cu ce nu imi place dar asta este incredibil...oricum clar este ca nu il pot folosi la capacitatea maxima, nu am destule de inalte chiar daca am mai cumparat o boxa centrala JBL destul de scumpa si de puternica... |
|
Sus |
|
 |
|