| |
| Autor |
Mesaj |
spartacus_mf
Data înscrierii: 20/Ian/2008 Mesaje: 13 Locație: BACAU
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 7:16 pm Titlul subiectului: Salut |
|
|
Am un subwoofer Pioneer TS-W307D4 si 2 statii, una DLS CLASSIC CA22 si una X-treme XA-3002. Vreau sa leg ambele statii sa imi amplifice subwooferul pioneer. Nu stiu cum sa procedez cu intrarea celei de-a doua statii, ma puteti ajuta cu o schema ceva?
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adica vrei sa amplifici ambele bobine de 4 ohmi ale subwoofer-ului cu puntile amplificatoarelor?
Vezi ca nu prea ai cum sa ai semnal identic.. si risti destul de mult. Poti arde usor subwoofer-ul, deoarece orice semnal decalat intr-o bobina o sa traga intr-o parte.. cealalta bobina in cealalta.. si the end. |
|
| Sus |
|
 |
spartacus_mf
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai nu ma pricep eu prea bine, pana acum aveam doar o statie legata la subwoofer si ea fiind slaba, am hotarat sa imi mai pun inca una, si nu stiu cum se leaga. As vrea ca iesirea din una sa fie inputul din cealalta, si de la a doua sa se duca semnalul la tun. Nu se poate asa? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea merge treaba asa. Solutia e cu un amplificator mai puternic, nu cu inca unul la fel de slab.
Cred ca o sa il arzi. Ti-am explicat de ce. Degeaba iei semnal din primul amplificator, nu o sa fie amplificat exact la fel, plus interferente.. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Body28 a scris: | Adica vrei sa amplifici ambele bobine de 4 ohmi ale subwoofer-ului cu puntile amplificatoarelor?
Vezi ca nu prea ai cum sa ai semnal identic.. si risti destul de mult. Poti arde usor subwoofer-ul, deoarece orice semnal decalat intr-o bobina o sa traga intr-o parte.. cealalta bobina in cealalta.. si the end. |
Nu e asa. Campurile electromagnetice o sa interfereze si campul electromagnetic final o sa fie mai slab. Sunt 2 bobine suprapuse, nu o sa incerce sa se miste aiurea si nu o sa se arda subwooferul din cauza ca semnalele nu sunt 100% identice. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
True. my bad. Eu chiar credeam asta.
Adevarul e ca era cam absurd. |
|
| Sus |
|
 |
spartacus_mf
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci chiar nu se poate? Eu vazusem pe internet persoane care au legate 2 sau chiar mai multe amplificatoare, de aceea am mai luat unul. Ma gandeam ca pot face din iesirea unei statii 2 rca-uri care veneau la intrarea celeilalte statii, si din aceasta sa se amplifice tunul. Inseamna ca nu ma pricep deloc. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eventual statii identice puse in link dar statii diferite puse pe acelasi "tun" nu cred ca da bine  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
spartacus_mf
|
Trimis: Vin Noi 13, 2009 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, am inteles, multumesc de explicatii. |
|